Märtha Louise:

- Føler meg som et offer

Prinsesse Märtha Louise deler åpenhjertig innlegg på Instagram.

VANSKELIG TID: Prinsesse Märtha Louise åpner seg opp i et innlegg på Instagram, der hun forteller at den siste tida har vært vanskelig. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG TID: Prinsesse Märtha Louise åpner seg opp i et innlegg på Instagram, der hun forteller at den siste tida har vært vanskelig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste åra har det vært skrevet side opp og side ned om prinsesse Märtha Louise (48). Kanskje spesielt mye etter at hun fant kjærligheten med den selvutnevnte sjamanen, Durek Verrett (45) i mai 2019.

Det forelskede paret har møtt mye motbør, og særlig har Verrett vekket oppsikt med overskrifter om alt fra millionsøksmål, påstander om kreft til beskyldninger om å være en sjarlatan.

Det har heller ikke alltid vært en dans på roser for 48-åringen, som har måttet stå i kraftige mediastormer. Blant annet for at prinsessa har brukt prinsessetittelen i kommersiell virksomhet.

På Instagram forteller hun nå åpenhjertig om sin egen mentale helse, der ikke alt ser ut til å være rosenrødt. 48-åringen skriver nemlig at hun har hatt flere dårlige dager den siste tida.

- Et hull av fortvilelse

«Noen dager er bedre enn andre - og jeg må innrømme at jeg har hatt noen veldig dårlige dager i det siste. Av og til føles alt bare for mye og overveldende, og jeg har en tendens til å havne i et hull av fortvilelse, selvmedlidenhet og jeg føler meg som et offer på alle området i livet», skriver hun til bildet, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer