«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» 2021:

- Føler meg veldig overkjørt

I kveldens episode tar Victor Sotberg opp noe med laget sitt som han har gruet seg til.

OVERKJØRT: På lag Nordkapp i «71 Grader Nord - Kjendis» bestemmer Victor Sotberg seg for å ta opp noe han har sittet inne med. Video: discovery+ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er godt i gang. Hittil har seerne blant annet vært vitne til Iselin Guttormsen (33) og Per Heimly (48) kjempe mot og utfordre høydeskrekken sin.

Seerne har også fått se Isabel Raad (26) plutselig forsvinne fra laget sitt over natta og med det skapt full forvirring blant deltakerne. Seinere returnerte hun imidlertid til konkurransen.

Kveldens episode byr blant annet på en merkekonkurranse mellom artist Fay Wildhagen (27) og tidligere langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33), hvor førstnevnte blir merket og med det skal møte Isabel Raad i en utslagskonkurranse neste uke.

I episoden er det svært god stemning i lag Nordkapp som stikker av med seieren i etappen, og med det slipper unna merkekonkurransen. Det blir full jubel, tårer og klemmer blant laget.

Mot slutten av episoden er derimot stemningen en helt annen.

Klump i halsen

Når laget er samlet tar nemlig Victor Sotberg (29) opp noe han har hatt på hjertet over en lengre periode. Det er tydelig at Sotberg har gruet seg til å fortelle lagkameratene Vår Staude (54), Isabel Raad, Iselin Guttormsen og Henrik Elvestad (47) hva han har i tankene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer