Eurovision:

- Føler oss ikke utrygge

I kveld braker det løs i Tel Aviv.

TEKNISK TRØBBEL: Alt gikk ikke som planlagt for KEiiNO på prøvene før den store finalen. Reporter: Marie Røssland. Video: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TEL AVIV / OSLO (Dagbladet): I kveld braker det løs i Tel Aviv. Etter en intens semifinale på torsdag ble det klart at Norge hadde kapret en plass i finalen, som begynner på norsk tv klokka 21:00 i kveld.

KEiiNO og deres «Spirit in the Sky» er den 15. låta som skal i ringen, og da Dagbladet møtte den norske trioen bare timer før sending, kunne de fortelle at de gledet seg stort.

- Det blir helt fantastisk. Vi er klare for å gi jernet om noen timer, sier Fred Buljo.

Vil joike for Madonna

De norske artistene smilte fra øre til øre da de møtte pressen før sendingen. Under prøvene tidligere i dag var det problemer med kameraene, så artistene visste ikke hvilke kameraer de skulle se i. Tom Hugo forteller at han håper det er fikset til finalen nå i kveld.

- Jeg tror det viktigste er å prøve å se rett i kamerat og fortelle den historien vi har og litt av Norge. Jeg måtte bare gamble i stad på at jeg traff rett kamera under prøvene i, men jeg tror det skal være fikset. Håper vi, sier han til den norske pressen.

Før de skal på scenen, skal trioen spille inn en liten sekvens med selveste Madonna. Hun skal opptre i pausen, noe det har vært knyttet stor spenning til. Trioen gleder seg stort å møte popikonet, og Buljo har en drøm om å gjøre noe ekstra for å imponere henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer