SKUFFA: Den britiske tv-kjendisen Piers Morgan føler seg lurt av Taylor Swift etter den påståtte telefonsamtaleavsøringen i går kveld. Foto: NTB Scanpix
SKUFFA: Den britiske tv-kjendisen Piers Morgan føler seg lurt av Taylor Swift etter den påståtte telefonsamtaleavsøringen i går kveld. Foto: NTB ScanpixVis mer

Føler seg lurt av Taylor Swift:
- Kan vi døpe henne om til Pinocchio Swift?

Piers Morgan kaster seg inn i «bitch»-bråket.

(Dagbladet): Den langvarige småkranglinga mellom Taylor Swfit og Kanye West, som bunner i Wests frekke mikrofonstunt under MTV Video Music Awards i 2009, nådde et nytt nivå denne uka.

West har skapt ytterligere irritasjon i Swift-leiren for å inkludere popsangeren i tekstlinja til låta «Famous», i nokså harde ordlag, og striden har gradvis eskalert som følge av en diskusjon mellom Swift og West (med ei kone som har blandet seg), om hvorvidt Swift har samtykket til tekstlinja.

Striden fortsetter

West har hevdet at 26-åringen fikk godkjenne «bitch»-benevnelsen over en telefonsamtale før låta ble sluppet. Dette har Swift nektet for.

Bedre ble det altså ikke da Wests like berømte ektefelle, realitydronning Kim Kardashian, la ut opptak av den omdiskuterte telefonsamtalen på Snapchat-kontoen sin i går kveld.

For selv om Swift fortsatt avviser at hun noen gang har godkjent låta, er det visst ikke alle som tror på henne.

Den britiske tv-kjendisen og journalist Piers Morgan (51) ga uttrykk for at han var «oppriktig skuffa» over Swift da han satt i en av programlederstolene under frokostprogrammet «Good Morning Britain» i dag tidlig.

Bakgrunnen for at Morgan fikk spørsmål om kjendisfeiden av sine medprogramledere, var ifølge Daily Mail en kronikk skrevet av 51-åringen - der han hyller den unge sangeren for å være «ei perfekt rollemodell».

- Føler meg lurt

- Nå føler jeg meg lurt. Kan vi døpe henne om til Pinocchio Swift, spør Morgan, med henvisning til den italienske eventyrfiguren som får lengre nese når han lyver.

Videre forteller Morgan at han alltid har støttet Swift gjennom Wests «patetiske handlinger». Nå har altså pipa fått en annen lyd.

- Jeg ville virkelig tro på deg, Taylor, sier han, ifølge Daily Mail.

Swift hevder som nevnt at telefonopptakene er konstruert.

«Å bli stemplet som løgner på falskt grunnlag, når jeg aldri fikk høre hele historien eller bidro til låta på noe vis, er karakterdrap. Jeg vil veldig gjerne utelates fra denne fortellinga, en jeg aldri har bedt om å få være en del av, siden 2009», skriver Swift på sosiale medier.

Popstjernas advokat har uttalt at telefonopptakene «er en kriminell handling», og truer med søksmål mot West.