LYKKELIG: Komiker Cecilie Steinmann Neess har det så bra om dagen, at hun synes det er vanskelig å lage humor på sosiale medier. Her sammen med kjæresten Benjamin Giørtz som får mye av «skylda» for det. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LYKKELIG: Komiker Cecilie Steinmann Neess har det så bra om dagen, at hun synes det er vanskelig å lage humor på sosiale medier. Her sammen med kjæresten Benjamin Giørtz som får mye av «skylda» for det. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Cecilie Steinmann Neess:

- Føles fremdeles veldig rart å være kjærestejente

Komikeren innrømmer at det kan være vanskelig å være like morsom, nå som hun har kjæreste.

Det var i august at komiker Cecilie Steinmann Neess (31), bedre kjent som Cess, viste fram kjæresten sin, Benjamin Giørtz (24), for aller første gang.

Anledningen var premieren til Pernille Sørensens forestilling «Kultur», og den røde løperen var rullet ut for de premiereklare kjendisene.

Da Dagbladet møter paret igjen under «Humorprisen» fredag kveld, kan Cess avsløre at det slettes ikke var planlagt at det var på den røde løperen hun skulle avsløre hvem hennes utkårede er.

FOR FØRSTE GANG: Komiker Cecilie Steinmann Næss har vært svært hemmelighetsfull om sin nye kjæreste, som hun i sosiale medier har omtalt som «drømmemannen». Tirsdag tok hun «drømmemannen», som egentlig heter Benjamin, med på rød løper. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Emilie Rydning Vis mer

- Jeg var så redd. Det var et nervøst øyeblikk. Jeg var så redd for kommentarer og tilbakemeldinger, og ikke minst overskriftene som skulle komme, forteller Cess.

Vanskelig å være morsom

Noen uker før hadde komikeren avslørt i et intervju hos P4 at hun endelig hadde fått seg kjæreste, men var svært hemmelighetsfull rundt sin utkårede. Det vakte dermed stor spenning rundt hvem den heldige mannen er.

- Men så var det ikke noe skummelt likevel. Alle var sånn: «Cess klarte det! Det er mulig for alle! Det er håp!», ler Cess.

- Men så har jo instagrammen min blitt ræva etter det. Nå vet jeg ikke hva jeg skal finne på, for nå er alt bra, liksom, fortsetter hun.

Helt siden karrieren til den populære komikeren skøyt fart, har Cess alltid spilt på det å være singel og ensom. Nå som hun ikke er det lenger, innrømmer komikeren at det kan være vanskelig å være like morsom på sosiale medier.

Blitt kjærestejente

Komikeren innrømmer at det føles uvant å ha blitt en «kjærestejente», men legger ikke skjul på at hun er svært stolt av kjæresten sin - og ikke får nok av ham.

- Jeg sliter en del med at jeg har blitt kjærestejente. Det trodde jeg aldri skulle skje. Det føles fremdeles veldig rart, sier hun lattermildt til Dagbladet, og utdyper:

LYKKELIG: Selv om Cess kan irritere seg over at hun er blitt en kjærestejente, er hun veldig lykkelig i sitt forhold med Benjamin Giørtz. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LYKKELIG: Selv om Cess kan irritere seg over at hun er blitt en kjærestejente, er hun veldig lykkelig i sitt forhold med Benjamin Giørtz. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Her om dagen sto vi på skøyter sammen blant annet. Også har du lyst til å ta bilde med ham, og lyst til å være med ham hele tida, forklarer hun humørfylt.

På arrangementer som «Humorprisen», der vi møter Cess denne gangen, pleier hun som regel å ha med enten mor eller en venninne. Men nå som hun har fått seg kjæreste, er det kjæresten Benjamin Gjørtz som er med.

- Og når jeg innså det så tenkte jeg: «Faen! Du skal egentlig være hjemme». Men så er det kos å ha med han også, da. Han er jo et smykke, sier hun og smiler bredt.

- Han er «drømmemannen»

Den siste tida har Cess, sammen med Hege Schøyen (61) og Linn Skåber (48), vært på turné med komishowet «Tre elefanter i rommet».

I et av innslagene i showet, rapper Cess en sang som omhandler hva hun ser etter i en drømmemann. Og det er en ung mann som synger refrenget.

Overfor Dagbladet i fjor sommer, kunne paret røpe at det faktisk er Gjørtz som er den mannlige sangeren.

KJÆRESTER: Komiker Cecilie Steinmann Neess tok med kjæresten Benjamin Gjørtz for første gang på rød løper i fjor sommer. Foto: Tore Skaar
KJÆRESTER: Komiker Cecilie Steinmann Neess tok med kjæresten Benjamin Gjørtz for første gang på rød løper i fjor sommer. Foto: Tore Skaar Vis mer

- Ja, det er Benjamin som er «drømmemannen», avslørte Cess som også kunne fortelle at det var på scenen de forelsket seg i hverandre.

- Så nå er Hege sammen med en musiker, Linn er sammen med en musiker og jeg er sammen med en musiker, sa Cess.

Første ordentlige kjæresten

På mange måter er Gjørtz komikerens første ordentlige kjæreste. Cess har vært singel lenge, og flere ganger har hun vært åpen om hvordan livet som «evig singel» er, og at hun stadig har følt seg ganske ensom.

Da hun gjestet programmet «En kveld hos Kloppen», med Solveig Kloppen i 2015, avslørte 31-åringen at hun aldri hadde hatt en ordentlig kjæreste før.

Det var i en samtale om kjærlighet duoen kom inn på en flørt hun hadde for fem-seks år siden.

- Vi var ikke sammen lenge i det hele tatt. Jeg har egentlig aldri hatt en ordentlig kjæreste, sa hun til Kloppen den gang.