Lili Reinhart:

- Føles som at jeg dør

«Riverdale»-stjerna åpner seg om de tøffe månedene som har vært.

VEKKER OPPSIKT: I et ferskt intervju med Refinery29 er skuespiller Lili Reinhart brutalt ærlig om hva hun har vært gjennom de siste månedene. Her avbildet med ekskjæresten Cole Sprouse. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: I et ferskt intervju med Refinery29 er skuespiller Lili Reinhart brutalt ærlig om hva hun har vært gjennom de siste månedene. Her avbildet med ekskjæresten Cole Sprouse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld ble det kjent at de to «Riverdale»-stjernene Cole Sprouse og Lili Reinhart (23) har gått hver til sitt. Det bekreftet førstnevnte i et innlegg på Instagram.

Kort tid før bruddnyheten ble kjent gjorde Reinhart et intervju som nå vekker stor oppsikt, og flere tolker Reinharts uttalelser som at hun bryter tausheten om bruddet med Sprouse.

Til Refinery29 åpner nemlig skuespilleren seg om noen svært tøffe måneder hun nylig har vært gjennom.

- Jeg kunne ikke se lyset. Jeg tenkte at det føles ut som at jeg dør, forteller skuespilleren brutalt ærlig til magasinet, og sammenlikner følelsene sine med «en svart tunnel som aldri ender».

- Jeg er redd

Reinhart innrømmer at de siste månedene har vært ekstremt tøffe, og legger ikke skjul på at det var vanskelig å komme seg gjennom det.

- Jeg har sett mange mennesker når det kommer til kjærlighetssorg, sorg og samlivsbrudd, og de prøver å få fylt tomrommet med sex, kokain, mat og alkohol, men tomrommet er der fortsatt, fortsetter stjerna, og legger til at hun prøvde å takle det på andre måter ved å imøtegå følelsene og den smerten hun følte på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer