Filipenko dømt for fyllekjøring:

- Folk går forbi huset og snakker dritt

Egor Filipenko og kona fikk hverdagen snudd på hodet etter at danseren ble dømt for fyllekjøring. 

I TYKT OG TYNT: Egor Filipenko og hans vakre kone Benedicthe Bjercke forteller til Her og Nå at de siste to årene har vært vanskelige, men at kjærligheten mellom dem aldri har vært sterkere. Foto: NTB Scanpix
I TYKT OG TYNT: Egor Filipenko og hans vakre kone Benedicthe Bjercke forteller til Her og Nå at de siste to årene har vært vanskelige, men at kjærligheten mellom dem aldri har vært sterkere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I januar 2015 ble det kjent at en norsk TV-profil hadde fyllekjørt i et boligområde på Strømmen i Akershus med en promille på 2,38.

Seks måneder etter hendelsen sto «Skal vi danse»-dommeren Egor Filipenko (28) frem i Dagbladet og fortalte at det er han som er den tiltalte i saken.

Filipenko ble dømt til 30 dagers fengsel, i tillegg til å måtte betale en bot på 52.500 kroner og førerkortet inndratt i tre år.

Filipenko nektet straffskyld, og like etter anket han promilledommen. I sommer ble det imidertid kjent at anken ble forkastet i Høyesterett og at TV-danseren blir nødt til å sone straffen i fengsel.

28-åringens liv ble umiddelbart snudd på hodet etter at dommen ble kjent. Det forklarer han overfor ukebladet Her og Nå.

- Det er trist å fundere på hva folk tenkte da de leste om saken i media. Det var få som ringte og spurte hvordan det gikk med meg, sier Filipenko.

- Vondt og leit

Danseren er gift med Benedicthe Bjercke (28), som han forlovet seg med i 2012.

Han forklarer at støtten fra kona har betydd enormt mye, selv om det åpenbart har vært en vanskelig situasjon for henne også.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer