Megan Fox:

- Folk kaller meg et ludder

Skuespiller Megan Fox snakker ut om stempelet som lett på tråden.

FÅR HØRE DET: Skuespiller Megan Fox forteller åpenhjertig om hetsen hun har fått opp gjennom åra. Foto: NTB Scanpix
FÅR HØRE DET: Skuespiller Megan Fox forteller åpenhjertig om hetsen hun har fått opp gjennom åra. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For en knapp måned siden bekreftet «Transformers»-stjerna Megan Fox (34) at hun hadde funnet lykken med rapperen Richard Colson Baker (30), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly.

Da hadde det i lang tid gått rykter om at det hadde oppstått søt musikk mellom de to turtelduene. Fox og Baker ble fotografert sammen offentlig flere ganger, og da rapperen delte et bilde sammen med Fox tidligere i sommer, ble all tvil feid til side.

Kjærestenyheten kom likevel overraskende på, for bare to måneder i forveien ble det kjent at Megan Fox og Brian Austin Green (47) hadde gått fra hverandre etter 16 år sammen. De ble et par i 2004, og giftet seg i 2010. Sammen har eksparet de tre barna Noah, Bodhi og Journey.

Nå forteller en åpenhjertig Megan Fox om drittslenging og hatske kommentarer hun har opplevd å få opp gjennom åra - i forbindelse med lanseringa av actionfilmen «Rogue».

- Kaller meg ludder

- Av en eller annen grunn er folk veldig lette på avtrekkeren når det gjelder å kalle meg dum eller forfengelig eller et ludder, noe som er vanvittig, sier 34-åringen i et intervju med ET.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer