Jan Thomas:

- Folk må ikke spekulere

Å dele arbeidsplass med både kjæresten og eksen, ser Jan Thomas på som helt uproblematisk.

KJÆRESTE OG SJEF: Denne uken åpnet Jan Thomas sin første franchise-salong - der kjæresten Harlem Alexander er medeier. Kjendisstylisten kan derimot fortelle at kjærlighetsrelasjonen ikke har noe å si for jobbingen. Foto: Espen Solli
KJÆRESTE OG SJEF: Denne uken åpnet Jan Thomas sin første franchise-salong - der kjæresten Harlem Alexander er medeier. Kjendisstylisten kan derimot fortelle at kjærlighetsrelasjonen ikke har noe å si for jobbingen. Foto: Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For et års tid siden møtte Jan Thomas (53) den store kjærligheten. Under innspillingen av det Gullruten-vinnende konseptet «Jan Thomas søker drømmeprinsen», fant han akkurat det tittelen tilsa - sin utvalgte. Etter flere uker med dating i sola, falt valget på frisøren Harlem Alexander (33).

De to har siden blitt et av Norges desidert mest profilerte par, og ble nylige samboere på Frogner i Oslo. De har også skaffet seg en liten hund, som har fått navnet Tyr.

Ting har altså gått i høy fart og på skinner for den forelska dyaden, som nå har tatt forholdet enda et steg videre.

Det har seg nemlig sånn at Harlem skal begynne å «jobbe for» kjæresten. Han har tatt med seg flere frisører fra sin tidligere salong, og har opprettet en egen franchise-salong på Frogner - under Jan Thomas-navnet.

Veldig fornøyde

Ryktene om dette har gått i en periode allerede, men forrige uke ble det altså offisielt. Salongen hadde en kjendistung åpning, og Dagbladet var selvsagt til stede.

- I mange år har vi fått tilbud om å åpne nye franchiser, men vi har alltid sagt nei. Det har handlet om at vi har sett på Jan Thomas Studio som en domkirke, og vi måtte da ha hatt en kapabel gjeng med biskoper på laget, om vi skulle ha gjort noe, sier Jan Thomas, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer