«Farmen kjendis»:

- Folk som «spiller på det andre laget» tar mye kontakt

«Farmen»-Lavrans får henvendelser fra menn over hele landet.

POPULÆR BLANT DET MOTSATTE KJØNN: Lavrans Solli har fått mange henvendelser fra menn over hele landet, etter at han deltok i «Farmen kjendis». Her er han sammen med forloveden Anja Johansen under Costume Awards. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
POPULÆR BLANT DET MOTSATTE KJØNN: Lavrans Solli har fått mange henvendelser fra menn over hele landet, etter at han deltok i «Farmen kjendis». Her er han sammen med forloveden Anja Johansen under Costume Awards. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Foruten å være profesjonell svømmer og modell, er Lavrans Solli (24) i disse dager aktuell som deltaker i seermagneten «Farmen kjendis».

24-åringen, som tidligere har vist at han ikke er sjenert foran kamera, er imidlertid ikke en av dem som har tatt mest plass i tv-ruta. I alle fall ikke om man spør forloveden Anja Johansen (29).

Da Dagbladet møtte paret under Costume Awards fredag kveld, kunne sistnevnte fortelle at hun hadde en høne å plukke med samboeren.

- Jeg har ingenting å utsette på innsatsen. Han er jo et rivjern, som jobber og står på, men jeg skulle gjerne ønske at han hadde sagt mer. Han sier jo ingenting, sier Anja Johansen og ler.

- Uheldig med hvordan de fremstår

Mens andre deltakere har havnet i voldsomt munnhuggeri, og høylytte diskusjoner, har Solli for det meste holdt seg i bakgrunnen. Selv forklarer han at det trolig har vært for det beste.

- Jeg får egentlig bare positive tilbakemeldinger. Det er veldig hyggelig å fremstå på en god måte. Det er jo ikke alle som gjør det, mener jeg.

- Hvem sikter du til da?

- Det får være opp til hver enkelt å finne ut. Jeg skal ikke navngi noen, men det er vel et par stykker som er litt mer uheldig med hvordan de framstår, forklarer han.

POPULÆRT PROGRAM: Petter Pilgaard , Vendela  Kirsebom og  Lavrans Solli er tre av dem som deltar på årets utgave av «Farmen kjendis».  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
POPULÆRT PROGRAM: Petter Pilgaard , Vendela Kirsebom og Lavrans Solli er tre av dem som deltar på årets utgave av «Farmen kjendis». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Savner frierbrev

At deltakerne møter større interesse - på både godt og vond - fra seere og fans, etter å ha deltatt i et populært tv-program, er ingen hemmelighet.

Overfor Dagbladet forklarer imidlertid Solli at det i motsetning til flere andre, har vært manko på frierbrev.

- Ingen. Jeg savner frierbrev, sier han spøkefullt.

SVØMMER: Lavrans Solli senket blant annet sin egen norgesrekord med over seks tideler på 200 meter rygg under svømme-VM i 2015. Her er han avbildet i Russland. Foto: Maja Suslin/TT / NTB Scanpix
SVØMMER: Lavrans Solli senket blant annet sin egen norgesrekord med over seks tideler på 200 meter rygg under svømme-VM i 2015. Her er han avbildet i Russland. Foto: Maja Suslin/TT / NTB Scanpix Vis mer

- Men folk som «spiller på det andre laget» tar mye kontakt da, skyter Johansen inn.

- Det er liksom den målgruppa jeg har truffet da, sier Lavrans og ler.

- Hva tenker du om det da, Anja?

- Det er lov å synes at Lavrans er kjekk, for det er han jo. Alle kan vel synes at noen er kjekke og søte, så lenge man viser respekt, og det gjør de som sender melding til ham.

Røper bryllypsplaner

Det var i mars 2013 at Johansen fortalte at hun var blitt sammen med Solli, og året etter fikk de dattera Frøya sammen.

I desember, på selveste julaften, delte bloggeren også en ny stor nyhet på sin Instagram-profil.

Med et bilde av en glitrende ring, bekreftet hun at samboeren hadde fridd.

Selv om paret ikke har en fastsatt dato for selve bryllupet ennå, har Johansen kommet godt i gang med planleggingen.

- Det blir i Norge, men hvor i landet bryllupet skal holdes, får vi se. Når det gjelder gjester så tenker jeg rundt 70-80, inviterte. Jeg vil at alle skal få en luksusfølelse og bare kose seg.

Saken fortsetter under bildet:

FAMILIE PÅ TRE: Lavrans Solli og Anja Johansen fikk dattera Frøya i 2014. Nå venter bryllup i nær fremtid for paret. FOTO: METTE BUGGE
FAMILIE PÅ TRE: Lavrans Solli og Anja Johansen fikk dattera Frøya i 2014. Nå venter bryllup i nær fremtid for paret. FOTO: METTE BUGGE Vis mer

- Har du funnet brudekjolen?

- Nei, brudekjole er faktisk det minst viktige. Jeg kunne funnet den på Fretex eller e-bay. Hadde mamma fortsatt hatt sin, så hadde jeg gått med den. Det viktigste er lokale, dekor og gjester. Jeg har faktisk fått meg en bryllupsplanlegger, sier hun.

- Hva koster det dere å hyre inn en bryllupsplanlegger?

- Det koster...., sier Johansen, før hun blir avbrutt av forloveden:

💍 #ja

Et bilde publisert av Anja H. Johansen (@anjahjohansen)

- Mye.

- Er det du som betaler for dette, Lavrans?

- Nei, det betaler jeg for selv, sier Johansen og smiler.

Drømmer om Bjørn Eidsvåg

Solli avslører samtidig at han vil ha svært lite med selve planleggingen å gjøre. Det legger han regelrett i hendene på kjæresten.

- Jeg har lagt fra meg alt ansvar. Jeg har aldri drømt om å planlegge noe bryllup, så Anja kan få gjøre det på sin måte, også er jeg bare med, jeg.

- Du har ingenting du skulle ha sagt?

- Nei, så lenge jeg er invitert, så er jeg fornøyd.

Selv om Johansen har klokkertro på at det vil bli en flott dag, har hun imidlertid håp om én ting, for å gjøre det hele komplett.

- Jeg håper jeg får Bjørn Eidsvåg til å opptre. Han hadde vært veldig fin å ha både i kirken, og kanskje til ei litta trall som underholdning senere på kvelden, sier hun og ler.

Skam? Jeg skammer meg aldri. Sist jeg skamma meg var jeg ferdigskamma på et halvt minutt. Hjemme på kjøkkenet sitter Lothepus og samboeren Randi Sørum. Dagbladet utfordrer paret i kjendisquiz. Hvor mye tror du at de kan? Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer