Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Folk tenker mer over det enn hva jeg gjør

Miley Cyrus snakker ut på «Ellen Degeneres Show».

SNAKKER UT: Denne uka besøkte Miley Cyrus (20) «Ellen Degeneres Show» der hun snakket ut om bruddet med Liam Hemsworth. Foto: Stella Pictures
SNAKKER UT: Denne uka besøkte Miley Cyrus (20) «Ellen Degeneres Show» der hun snakket ut om bruddet med Liam Hemsworth. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Sjelden har en sceneopptreden fått så mye oppmerksomhet, spalteplass og kritikk som det Miley Cyrus' VMA-opptreden har.

Og siden hennes opptreden i sommer har oppmerksomheten rundt den tidligere barnstjerna ikke stoppa.

Etter hennes «twerking» på duettpartner Robin Thicke, kom hennes musikkvideo til «Wrecking Ball», der hun stilte opp kliss naken. I tillegg ble det slutt mellom popstjerna og skuespilleren Liam Hemsworth (23), etter fire år.

Nå snakker Cyrus ut om bruddet med forloveden.

- Må starte et nytt kapittel I et intervju med TV-verten Ellen Degeneres forteller hun at hun er i ferd med å lukke kapittelet med Hemsworth.

- Jeg tror folk bruker mer til på å tenke over bruddet enn det jeg gjør, forteller hun og legger til:

- Når et kapittel er over, må man lukke det og starte et nytt et. Det er der jeg er nå.

- Folk har brydd seg om musikken Miley og Liam møttes i 2009 på filmsettet «The Last Song», der de to spilte elskere. I fjor sommer ble det kjent at Disney-stjernen hadde forlovet seg med skuespilleren. I ettertid av bruddet er hun glad at folk har brydd seg om musikken.

- Folk har brydd seg om musikken min nå som jeg har trengt det. Jeg ville ikke at bruddet skulle komme i veien for alt jeg har jobbet for, sier hun.

20-åringen legger heller ikke skjul på at hennes nye album «Bangerz» handler om tida med Hemsworth.

- Albumet starter med låta «Adore You» og slutter med «Someone Else», det er som å fortelle en historie. Jeg er lykkelig nå og fornøyd med meg selv.

BRUDD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var sammen i fire år. I september i år ble det slutt mellom dem. Foto: Stella Pictures
BRUDD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var sammen i fire år. I september i år ble det slutt mellom dem. Foto: Stella Pictures Vis mer