«Bloggerne»:

Følsomt møte med ny «Bloggerne»-profil: - Kan ikke holde på sånn her i fire år til

Den nye sesongen av «Bloggerne» byr på nye intriger og nytt drama. 

NY SESONG: For sjette gang skal et knippe bloggere vise fram livene sine i TV 2-programmet «Bloggerne». Denne gangen byr programmet på Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, Kristine Ullebø, Anniken Jørgensen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise, Tonje Blomseth og Anne Brith Davidsen. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Et sikkert vårtegn har i flere år vært at Norges største bloggere atter en gang lar seg eksponere på tv, i form av TV 2-serien «Bloggerne».

Denne gangen skal et knippe nye bloggere og allerede kjente fjes i tv-konseptet få vise fram sin hverdag. I høst ble det kjent at toppblogger Sophie Elise Isachsen ikke blir med på programmet denne gangen, men det er ikke mangel på kjente bloggere.

Nå får seere bryne seg på toppbloggerne Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise og Tonje Blomseth.

De fleste har vært med i tidligere sesonger, men kakebloggeren Anne Brith Davidsen (41), Kristine «Krisssy» Ullebø (19) og Anniken «Annijor» Jørgensen (20) blir den populære seriens nye ansikter.

NYE OG GAMLE: Den kommende sesongen av «Bloggerne» byr på både kjente og ukjente fjes. Foto: Bjørn Wad/TV 2
NYE OG GAMLE: Den kommende sesongen av «Bloggerne» byr på både kjente og ukjente fjes. Foto: Bjørn Wad/TV 2 Vis mer

Åpen om kjærlighetssorg

Sistnevnte har allerede vært mye i media. 20-åringen er godt kjent foran kameraet, og har vært med i blant annet «Teenage Boss» på NRK og i den kritiske Aftenposten-serien «Sweatshop».

Der var hun en av ungdommene som reiste rundt på tekstilfabrikker for å få et innblikk i hvordan klærne nordmenn bruker produseres, og hvordan arbeiderne har det.

Bloggeren har også vært åpen flere ganger om hvordan kjærlighetssorg har påvirket livet hennes.

- Det sies at svaner er de eneste skapningene som kan dø om partneren forsvinner. De bare kollapser, kroppen gir opp. Jeg tror jeg var litt som den svanen, jeg hang i en tynn tråd lenge, sa Jørgensen til VG Søndag i fjor.

NYKOMMER: Det er første gang Anniken Jørgensen er med i «Bloggerne». Foto: TV 2
NYKOMMER: Det er første gang Anniken Jørgensen er med i «Bloggerne». Foto: TV 2 Vis mer

20-åringen kunne også dele åpent om sin kjærlighetssorg på bloggen sin tidligere i januar.

«Den første som lærte deg den følelsen, lærte deg kanskje også mye annet. Man må bare ikke forelske seg og innlede et forhold til sin egen sorg. For det gjorde jeg.. Men etter 4 år. Etter 4 år med håpløshet, sinne og en toleranse til at sånn har det bare blitt, fant jeg kjærlighet igjen», skrev hun.

Tårevått klipp

Det var i samme innlegg at hun avslørte at sorgen nå var over, og at hun hadde funnet kjærligheten igjen. I traileren til den nye sesongen av «Bloggerne» får vi et glimt av en gråtkvalt Jørgensen som snakker om de fire nevnte årene:

- Jeg kan ikke holde på sånn her i fire år til, forteller hun.

I klippet kommer hun også med andre ord om følelsene sine. «Tiden leger alle sår, men arrene blir der», forteller hun.

Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Anniken Jørgensen, som for tida befinner seg i Los Angeles.

Viser fødsel

Seere får som nevnt et gjensyn med Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen, som skal la seerne få et innblikk i tida fram mot sønnen Lucas' fødsel. Han kom til verden i oktober.

Deler av fødselen er også dokumentert.

GA BLAFFEN: Marna Haugen vil gjerne appellere til kvinner i samme situasjon ved å vise fram fødselen på tv. Video: TV 2 Vis mer

- Vi har fulgt Anna og hennes familie gjennom graviditet, fødsel og filmer fortsatt til denne sesongen. Anna og de andre bloggerne deler mye av seg selv, så det blir nok en spennende sesong av «Bloggerne», forteller Johanne Viken Sandnes, til Dagbladet.

Rasmussen går dermed i fotsporene til «Bloggerne»-kollega Marna Haugen, som gjorde det samme i 2014.

Eller den amerikanske realitystjerna Kourtney Kardashian, om du vil, som ga blaffen i kameralinsene da hun dro ut eldstedattera med hendene i 2012.

«Jeg føler jeg blir mer og mer komfortabel med innspillingene for hver eneste gang, og kan innrømme at til og med deler av fødselen med lille Lucas kommer på TV denne sesongen», skrev Anna Rasmussen på egen blogg.

STØRRE ENN NOENSINNE: Med en cast på hele tolv bloggere, var den femte sesongen av TV 2s «Bloggerne» større enn noen gang. Video: TV 2 Vis mer Vis mer
SNAKKER OM SYKDOMMEN: «Bloggerne»-Kristin tar moren med på kafé. De snakker sammen om hvordan det har vært å leve med morens sykdom. Foto: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer