«Bloggerne»:

Følsomt møte med ny «Bloggerne»-profil: - Kan ikke holde på sånn her i fire år til

Den nye sesongen av «Bloggerne» byr på nye intriger og nytt drama. 

NY SESONG: For sjette gang skal et knippe bloggere vise fram livene sine i TV 2-programmet «Bloggerne». Denne gangen byr programmet på Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, Kristine Ullebø, Anniken Jørgensen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise, Tonje Blomseth og Anne Brith Davidsen. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Et sikkert vårtegn har i flere år vært at Norges største bloggere atter en gang lar seg eksponere på tv, i form av TV 2-serien «Bloggerne».

Denne gangen skal et knippe nye bloggere og allerede kjente fjes i tv-konseptet få vise fram sin hverdag. I høst ble det kjent at toppblogger Sophie Elise Isachsen ikke blir med på programmet denne gangen, men det er ikke mangel på kjente bloggere.

Nå får seere bryne seg på toppbloggerne Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise og Tonje Blomseth.

De fleste har vært med i tidligere sesonger, men kakebloggeren Anne Brith Davidsen (41), Kristine «Krisssy» Ullebø (19) og Anniken «Annijor» Jørgensen (20) blir den populære seriens nye ansikter.

Åpen om kjærlighetssorg

Sistnevnte har allerede vært mye i media. 20-åringen er godt kjent foran kameraet, og har vært med i blant annet «Teenage Boss» på NRK og i den kritiske Aftenposten-serien «Sweatshop».

Der var hun en av ungdommene som reiste rundt på tekstilfabrikker for å få et innblikk i hvordan klærne nordmenn bruker produseres, og hvordan arbeiderne har det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer