Asap Rocky-rettssaken:

- Følte at de kom til slå meg i hjel

Den fornærmede 19-åringen gir sin forklaring i Stockholm tingrett.

RETTSSAK: Asap Rocky møter retten i Stockholm tirsdag. Dette har skjedd så langt i dag. Video: Ørjan Ryland. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STOCKHOLM / OSLO (Dagbladet): Tirsdag la påtalemyndighetene fram tiltalen mot den amerikanske rapperen Rakim Athelaston Mayers (30), bedre kjent som Asap Rocky, i Stockholm tingrett.

Sammen med to andre amerikanske menn står han tiltalt for kroppsskade etter en voldshendelse som fant sted i den svenske hovedstaden 30. juni i år.

Hittil i dag har påtalemyndigheten presentert saken, samt at de tre tiltaltes forsvarere har forklart deres side av saken. Nå forklarer fornærmede seg.

Den 19 år gamle mannen forklarer i retten at han var på vei for å hente passet sitt sammen med en kompis han har kjent i mange år den aktuelle dagen. Han husker ikke hvor lenge han hadde vært i byen, men antar om lag en halvtimes tid.

- Hadde ikke tatt noe

Det har vært påstått fra forsvaret at han var påvirket noe da hendelsen fant sted. Det benekter han på spørsmål i retten.

- Nei, jeg hadde ikke tatt noe den dagen, sier han, og avkrefter at han var påvirket av alkohol eller narkotika.

Om kameraten hans hadde tatt noe vet han ikke. 19-åringen sier at han begynte å snakke med rapperens følge for å spørre om de visste hvor vennen hans var.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer