Jørgine Massa Vasstrand:

- Følte jeg fortjente det mer

«Funkygine» åpner nok en gang opp om den sure andreplassen i dansekonkurransen.

ANDREPLASS: Jørgine Massa Vasstrand fikk den sure andreplassen i «Skal vi danse». Det er hun fremdeles bitter for. Foto: Thomas Andersen / TV 2
ANDREPLASS: Jørgine Massa Vasstrand fikk den sure andreplassen i «Skal vi danse». Det er hun fremdeles bitter for. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jørgine Massa Vasstrand (31), også kjent som «Funkygine», har de siste åra tatt Norge med storm. Hun klatret fort mot toppen av blogglista, og er i dag en av de største influenserne i landet.

Denne høsten er hun å se i den andre sesongen av familiens egen TV 2-serie, «Funkyfam», der seerne får følge den treningsglade familien gjennom opp- og nedturer.

Tidligere har hun imidlertid vært å se i danseprogrammet «Skal vi danse» på samme kanal. Der konkurrerte hun mot den tidligere verdensmesteren i svømming, Aleksander Hetland (37), som vant hele konkurransen.

Dermed måtte Jørgine nøye seg med den sure andreplassen - noe hun fremdeles tenker på.

Bitter for andreplassen

Denne uka gjester hun nemlig podkasten «Sånn er du» med Harald Eia og Nils Brenna. Der kan hun avsløre at hun fremdeles føler seg bitter over å ha blitt slått på mållinjen.

På spørsmål om hvordan hun føler på bitterhet, og i hvilke situasjoner det oppstår, svarer treningsinfluenseren:

- Ofte tror jeg. Jeg er bitter hver gang jeg taper noe. Dere var jo inne på «Skal vi danse» tidligere, jeg er fortsatt veldig bitter for at jeg la ned så mye arbeid for en andreplass. Jeg følte jeg fortjente det mer. Jeg kommer så jævlig dårlig ut av å være helt ærlig om hvordan jeg egentlig er, føler jeg. Den personen som blir godt likt er en lightversjon av meg selv, sier hun i episoden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer