Emma Roberts:

- Følte jeg hadde gjort noe galt

Hollywood-stjerna Emma Roberts sleit med å bli gravid.

SNAKKER UT: Skuespiller Emma Roberts forteller om at hun sleit med å bli gravid. Foto: Clint Spaulding / Rex / NTB
SNAKKER UT: Skuespiller Emma Roberts forteller om at hun sleit med å bli gravid. Foto: Clint Spaulding / Rex / NTB Vis mer
Publisert

I sommer kom den gledelige nyheten om at stjerneparet Emma Roberts (29) og kjæresten Garrett Hedlund (36) venter sitt første barn sammen.

Avsløringen kom som en overraskelse på Roberts selv, ettersom hun hadde bestemt seg for å prøve å holde svangerskapet skjult.

Mora, Kelly Cunningham, hadde derimot andre planer og svarte enkelt og greit «Ja» da en fan spurte henne om dattera var gravid i sosiale medier. Dette plukket pressen raskt opp, og dermed var katta ute av sekken.

KJAPP PÅ AVTREKKEREN: Det var Emma Roberts mor som i juni bekreftet babynyheten. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJAPP PÅ AVTREKKEREN: Det var Emma Roberts mor som i juni bekreftet babynyheten. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Nå åpner Emma Roberts selv opp om graviditeten og hvorfor hun i første omgang ønsket å holde nyheten hemmelig. «American Horror Story»-stjerna sleit nemlig med å bli gravid, og var derfor redd for at noe skulle skje med det ufødte barnet.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

«En vanskelig prosess»

For noen år siden fikk 29-åringen nemlig beskjed fra en lege om at hun hadde en udiagnostisert endometriose. Hun hadde antakeligvis hatt dette siden tenåra, og det hadde påvirket fruktbarheten hennes.

- Jeg ble fortalt at jeg sannsynligvis burde fryse ned eggene mine eller se på andre muligheter, deler skuespilleren med Cosmopolitan, ifølge People.

«Endometriose er en tilstand der endometrievev [slimhinna på innsida av livmora] ligger feilplassert på andre steder i kroppen enn i livmora, vanligvis på forskjellige steder i bukhulen. Det er en smertefull tilstand som rammer kvinner, og kan føre til smerter og ufrivillig barnløshet», skriver Lommelegen.

Skuespilleren valgte å følge legens råd og fryste ned eggene sine, noe hun beskriver som «en vanskelig prosess».

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

- Da jeg fant ut hvordan det sto til med fruktbarheten min ble jeg ganske overrasket. Det føltes så permanent, og merkelig nok følte jeg at jeg hadde gjort noe galt, utdyper hun.

Videre forteller den talentfulle skuespilleren at å snakke med andre kvinner åpnet henne opp til «en ny verden av samtaler rundt endometriose, fruktbarhet, spontanaborter og frykt for å få barn».

- Jeg var så takknemlig for å finne ut at jeg ikke var alene om dette. Jeg hadde ikke gjort noe «galt» likevel, sier hun, ifølge People.

Likevel visste «Scream Queens»-stjerna at ting kan gå galt når man er gravid, og derfor ønsket hun altså å holde svangerskapet hemmelig.

- Jeg ville ikke lage store planer, i tilfelle det ikke skulle gå riktig vei, så jeg fortalte det bare til familien min. Denne graviditeten har fått meg til å innse at den eneste planen man kan ha, er ingen plan, legger hun til.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

Holdt en lav profil

Det var først i slutten av august at skuespilleren selv bekreftet gravidnyheten på Instagram. Innlegget inneholdt bilder av Roberts som holdt rundt gravidmagen, samt bilder av henne og Garrett Hedlund sammen.

«Meg og mine to favorittgutter», skrev hun til innlegget, og avslørte med det at paret venter en gutt.

View this post on Instagram

Me...and my two favorite guys 💙💙

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Roberts har tidligere delt svært få bilder av kjæresten. Duoen har nemlig holdt en lav profil siden romanseryktene rundt om de to var et par, begynte å florere i fjor.

At Roberts har holdt kortene tett til brystet hva gjelder forholdet til Hedlund, kan se ut til å ha vært helt bevisst.

- Jeg vil aldri snakke om forhold jeg er i, eller som tar slutt, eller er slutt. Det er vanskelig nok å være sammen alene, og ikke minst med et publikum. Å vokse opp er vanskelig. Noen ganger gjør det meg trist at jeg ikke kan ha et privat øyeblikk, har hun tidligere forklart til Cosmopolitan.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer