Matthew Perry:

- Følte jeg skulle dø

Matthew Perry innrømmer at han slet under «Friends»-innspillingen.

ÆRLIG: «Friends»-skuespiller Matthew Perry innrømmer at han slet med å spille Chandler Bing under innspillingen av seriesuksessen. Her med medskuespillerne David Schwimmer (i midten) og Matt LeBlanc i 2002. Foto: Stewart Cook / REX / NTB
ÆRLIG: «Friends»-skuespiller Matthew Perry innrømmer at han slet med å spille Chandler Bing under innspillingen av seriesuksessen. Her med medskuespillerne David Schwimmer (i midten) og Matt LeBlanc i 2002. Foto: Stewart Cook / REX / NTB Vis mer
Publisert

Denne uka kom den etterlengtede gjenforeningen mellom de seks skuespillerne i seriesuksessen «Friends», som gikk på skjermen fra 1994 til 2004.

Stjernene fra komedien var alle samlet for å mimre over tida under «Friends»-innspillingen. I spesialepisoden kom det blant annet fram at Jennifer Aniston (52) og David Schwimmer (54) hadde en liten flørt på gang.

VONDT: Under innspillingen til en episode av «Friends», snublet skuespiller Matt LeBlanc slik at skulderen hans forsvant ut av ledd. Video: HBO Nordic. Vis mer

- Kom til å dø

Flere fra «Friends»-besetningen lettet også på sløret om innspillingstida, deriblant Matthew Perry (51), som spilte vittige og sarkastiske Chandler Bing.

I den nye episoden innrømmet 51-åringen at han slet med å spille Bing i situasjonskomedien. Årsaken var at han var bekymret for å opptre foran seriens live-publikum. TV-serien hadde nemlig som regel publikum under innspillingen, bestående av noen hundre fans.

Perry fryktet rett og slett at tilskuerne ikke skulle synes han var morsom nok. Det skriver Independent.

GJENFORENING: «Friends»-skuespillerne var samlet for å minnes tiden under innspillingen av den populære TV-serien. Foto: Terence Patrick / HBO Max / AP
GJENFORENING: «Friends»-skuespillerne var samlet for å minnes tiden under innspillingen av den populære TV-serien. Foto: Terence Patrick / HBO Max / AP Vis mer

- Jeg følte at jeg kom til å dø hvis de ikke lo, forteller han åpenhjertig til medskuespillerne Schwimmer og Courteney Cox (56).

- Det er ikke sunt, det er helt sikkert, men noen ganger sa jeg en replikk, og så lo de ikke. Jeg begynte å svette og fikk krampetrekninger hvis jeg ikke fikk den responsen jeg ønsket, deler han videre, og legger til:

- Jeg friket ut.

Perrys innrømmelse overrasket «Friends»-kollegaen Lisa Kudrow (57).

- Du fortalte oss ikke dette. Jeg kan ikke huske at du noen gang sa det, sier hun.

Hvorpå 51-åringen svarte at han hadde følt det slik hver eneste kveld.

AVSLØRER: David Schwimmer og Jennifer Aniston kommer med denne heftige avsløringen under «Friends: The Reunion». Video: HBO Nordic Vis mer

Slektninger

En rekke avsløringer har dukket opp i forbindelse med lanseringen av «Friends»-gjenforeningen, noen mer oppsiktsvekkende enn andre.

Eksempelvis var Perry og Cox et TV-ektepar i den populære TV-serien. Karakterene deres giftet seg, fikk barn og gikk til anskaffelse av hus sammen.

Det overraskende er at Perry og Cox ikke bare var familie på skjermen, men også er det i virkeligheten, ifølge CNN.

TV-PAR: «Friends»-stjernene Matthew Perry og Courteney Cox' karakterer var gift i den populære TV-serien. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
TV-PAR: «Friends»-stjernene Matthew Perry og Courteney Cox' karakterer var gift i den populære TV-serien. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer

Gjennom en undersøkelse på MyHeritage fant nemlig kanalen ut at 51-åringen og TV-kona var ellevemenninger, og at begge to er i slekt med William Osbern Haskell III og Ellen Haskell. Sistnevnte par bodde i Storbritannia på 1600-tallet, ifølge rapporten.

Ellen og hennes to sønner emigrerte til USA i 1635, og mens Perrys slekt kan spores tilbake til Ellens sønn William, er sistnevntes bror Roger en av Cox' forfedre.

- Vi gikk gjennom dette slektstreet veldig nøye og sjekket hvert eneste navn. Vi fant flere punkter som støtter det, og vi har tillit til at de er i slekt, sa Roi Mandel, lederen for MyHeritage til CNN.

Han mente også at det ikke er særlig overraskende at de er beslektet, spesielt når man går såpass mange generasjoner tilbake i tid.

Verken Cox eller Perry har foreløpig uttalt seg om relasjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer