«Kompani Lauritzen»

- Følte meg dum og mislykka

Emil Solli-Tangen (30) tok tapet i «Kompani Lauritzen» svært tungt.

DIMMEKAMP: Emil Solli-Tangen og Marte Bratberg måtte kjempe om å få fortsette i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz/TV 2
DIMMEKAMP: Emil Solli-Tangen og Marte Bratberg måtte kjempe om å få fortsette i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kompanirekruttene er inne i sin femte uke i Dag Otto Lauritzens førstegangstjeneste. Lørdag får de bryne seg på både hjernetrim og dramatiske oppdrag, og oppholdet på leiren begynner å tære på alle.

Forrige uke var det Benedicte Izabell Ekeland som måtte forlate konkurransen. Det til tross for at hun ikke måtte i dimmekamp, men på grunn av en skade hun fikk i en av utfordringene, som gjorde at det ikke lenger var forsvarlig for henne å delta.

- Bare piss

I lørdagens episode er seerne blant annet vitne til at Øystein «Vinni» Sauvik (44) bestemmer seg for å forlate leiren.

Han gjør det klart overfor befalet at han er drittlei av hele opplegget, og har til hensikt å tape med vilje. Det til tross for at han har toppet flere konkurranser og har vist seg som en meget sterk utfordrer.

- Jeg vil ikke være her, jeg er lei. Jeg orker ikke mer. Jeg gidder ikke, det her er bare piss. Jeg har vært lei siden dag én. Nå har jeg gjort alt jeg kan, sier en tydelig opprørt Sauvik til løytnanten.

- Det er over, jeg skal ikke være her lenger. Jeg orker ikke å høre på pisset ditt, pisset hans, pisset ditt og pisset ditt, fortsetter utblåsningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer