Tone Damli:

- Følte meg litt sparket

Tone Damli (32) ble tatt på senga av programlederbråstopp i «Love Island». Kanalene bak tv-konseptet henviser til hverandre for svar.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da realityprogrammet «Love Island» ble etablert i norsk drakt i 2018, var Tone Damli (32) plassert i programlederstolen. Seinere, ved presentasjonen av neste sesong året etterpå, var Damli brått erstattet av VGTV-profil Morten Hegseth (34).

Utskiftninger av programledere, og at tv-konsepter får nye ansikt utad, er intet nytt under solen. «Senkveld» og «Farmen» er et par eksempler, der rollebyttene virker å ha både vært nøye gjennomtenkt - og naturlige.

Å bli erstattet etter bare én sesong, som i Damlis tilfelle, må derimot sies å være noe mer spesielt. 32-åringen ble, om vi skal tro henne selv, aldri informert om bråstoppen for «Love Island»-jobben.

- Veldig rart

- Jeg var ikke klar over det før VG ringte, og måtte bare si at jeg ikke visste noe om det, forteller Damli i et nylig intervju med NRK-profil Christine Dancke (36).

Intervjuet er gjort i forbindelse med Danckes nye podkast, der Damli beskriver opplevelsen av å få vite om programlederavskjeden gjennom media.

- Jeg følte at noen hadde tatt jobben min, på et vis. Det var veldig rart. Det skal sies at TV 2 hadde kjøpt konseptet av TV3, så det var nye folk som styrte, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer