Agnete Husebye:

- Følte meg så liten

Realitydeltakelsen fikk fram følelser influenseren ikke visste at hun hadde i seg.

TV-AKTUELL: Agnete Husebye fikk testet grensene sine i «Kompani Lauritzen». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
TV-AKTUELL: Agnete Husebye fikk testet grensene sine i «Kompani Lauritzen». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg tror jeg fikk sjokk. Jeg hadde forberedt meg så mye på at jeg skulle klare det, jeg visste jo hva jeg gikk til. Men så ble vi satt i situasjoner hvor jeg bare følte meg så liten, og jeg tenkte: «Herregud, hva gjør jeg her?».

Det forteller influenser og TV-personlighet Agnete Husebye (27), også kjent som «Agnetesh», til Dagbladet.

Lørdag går startskuddet for den nye sesongen av TV 2-programmet «Kompani Lauritzen», og fjorten kjente fjes står klare for å bryne seg på oberstens knallharde militærtrening. Husebye er en av dem.

Ble nedbrutt

27-åringen treffer Dagbladet over en kopp kaffe i hovedstaden. Hun møtte opp presis med et stort smil og et fast håndtrykk - det blir umiddelbart tydelig at Husebye tar med seg god energi hvor enn hun går.

Selv om programmet først ruller over skjermer nå, var innspillingen for flere måneder siden, og influenseren har rukket å få det hele litt på avstand.

Siden første sesong av programmet ble sendt, har 27-åringen hatt lyst til å delta. Hun forteller at hun møtte opp i Åndalsnes ved godt mot, klar for det som måtte komme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer