Linnea Widmark:

- Følte meg skikkelig dårlig

Influenser Linnea Widmark letter på sløret om hvorfor hun flyttet fra Sverige.

ÅPEN: Linnea Widmark deler med seg at det ikke var så lett for henne før hun flyttet fra hjemlandet. Foto: Instagram / @linneawidmark
ÅPEN: Linnea Widmark deler med seg at det ikke var så lett for henne før hun flyttet fra hjemlandet. Foto: Instagram / @linneawidmark Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tilbake i 2019 ble det kjent at den svenske influenseren Linnea Widmark (25) og artisten Benjamin Ingrosso (24) hadde valgt å gå hver til sitt etter seks år som par.

Etter bruddet tok førstnevnte med seg flyttelasset og forlot Sverige til fordel for varmere strøk, nærmere bestemt til Costa Rica

Nå letter hun på sløret om hvorfor hun bestemte seg for å flytte langt unna hjemlandet. Det gjør hun i den ferske «vloggen» til influenseren Alice Stenlöf (25) som for tida befinner seg på samme sted.

- Mye problemer

Det er gjennom en spørsmålsrunde i vloggen til sistnevnte at Widmark forteller om hvordan hun hadde det før hun flyttet. Det skriver den svenske avisa Expressen.

- Alice og jeg dro hit til Lapoint i 2018 og ble helt forelsket i dette stedet. Og så kom jeg tilbake til Sverige og følte meg skikkelig dårlig. Det eneste jeg tenkte på var Santa Teresa og at jeg ville være her og ikke i Sverige, sier hun i videoen.

I forbindelse med reisen de to hadde lagt ut på fikk Widmark en stor lidenskap for surfing. Hun var med andre ord ikke i tvil om at hun skulle tilbake til surfeparadiset, og allerede i 2019 var flyttet hun til Santa Teresa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer