Prins Andrew og Virginia Giuffre:

- Følte meg skitten

Virginia Giuffre hevder hun ble tvunget til å ha sex med prins Andrew da hun var 17 år gammel.

PRINS ANDREW: Virginia Guiffre sier at Jeffrey Epstein fløy henne til London for å ha sex med prins Andrew. Video: BBC. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For drøye to uker siden svarte britiske prins Andrew (59) for første gang på spørsmål om vennskapet til den avdøde millardæren Jeffrey Epstein - en dømt seksualforbryter.

En av kvinnene som har vitnet mot Epstein, Virginia Giuffre (35), hevder at hun ble tvunget av Epstein til å ha samleie med den britiske prinsen da hun var 17 år gammel. Epsteins ekskjæreste, Ghislaine Maxwell (57), skal ha sagt hva hun måtte gjøre.

Mellom 1999 og 2002 skal prinsen og Giuffre, som den gang het Roberts til etternavn, ha hatt samleie ved tre anledninger. Ifølge Giuffre skal Epstein ha betalt henne 15 000 dollar for å ha samleie med prinsen.

Andrew og kongehuset har hele veien avvist anklagene, og i intervjuet med BBC fortalte Andrew at han ikke kan huske å ha møtt Giuffre. Nå er det imidlertid hennes tur til å snakke.

Det er i et intervju med BBC at hun nå forteller at det var en skremmende tid i livet hennes, og at bare en av dem forteller sannheten.

BBC presiserer at samtalen skjedde før prinsen stilte til sitt intervju.

- Følte meg skitten

Intervjuet går under tittelen «The Prince and the Epstein Scandal», og Giuffre forteller sin side av historien fra den kvelden hun skal ha blitt tvunget til å ha samleie med prinsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer