Lisa Kudrow:

- Følte meg som et fjell ved siden av dem

Endret på utseendet allerede som 16-åring.

USIKKER: Lisa Kudrow avslører i et nytt intervju at hun var svært usikker rundt sin egen kropp. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Lisa Kudrow avslører i et nytt intervju at hun var svært usikker rundt sin egen kropp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I hele ti år, fra 1994 til 2004, fikk tv-seere over hele verden ta del i livene til seks gode venner bosatt i New York gjennom den populære komiserien «Friends».

Rollen som bohemske, gitarspillende Phoebe Buffay, ble spilt av Lisa Kudrow (55), og skuespilleren høstet mye ros for jobben hun gjorde. Da hun nylig gjestet podkasten «WTF with Marc Maron» innrømmet imidlertid stjerna at hun ikke alltid hadde det like lett under innspilling.

55-åringen sleit nemlig mye med angst rundt sin egen kropp, noe hun også har vært åpen om tidligere. Blant annet fortalte hun i et intervju med Daily Mail i 2013 at hun som 16-åring opererte nesa.

- Jeg gikk, i mitt hode, fra heslig til ikke heslig. Jeg gjorde det sommeren før jeg begynte på ny skole. Så det var mange som ikke visste hvordan jeg hadde sett ut før. Det var en god endring, sa hun.

Gikk ned i vekt

Til tross for at Kudrow i en alder av 16 endret på utseendet, gjorde ikke dette at hun ikke hadde komplekser seinere i livet.

I ovennevnte podkast forteller hun nemlig at hun spesielt under innspillingen av «Friends» kjente på en usikkerhet. Dette merket skuespilleren spesielt da hun var rundt Courteney Cox (54) og Jennifer Aniston (50), som hun spilte mot i serien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer