«Luksusfellen»:

- Følte meg utrygg

Hallgeir Kvadsheim ville umiddelbart ut av bilen da han fant ut dette.

«LUKSUSFELLEN»: Det blir dramatisk da det viser seg at bilen Hallgeir sitter i ikke er forsikret. Video: Viaplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag kveld er «Luksusfellen» tilbake med ny sesong på Viaplay, og i første episode får TV-seerne bli bedre kjent med Ingolf Brønstad (28).

Etter å ha brukt enormt med penger på bil, mat og festing endte han som 26-åring opp med å måtte flytte tilbake til gutterommet hos mor og far.

«Luksusfellen»-duoen Hallgeir Kvadsheim (51) og Cecilie Tvetenstrand (42) er på plass i Malm for å rydde opp, og det blir etter hvert noen dramatiske øyeblikk i episoden.

Hallgeir tar seg nemlig en kjøretur med Ingolf og brått blir det klart at «Luksusfellen»-deltakeren ikke har noen form for forsikring - ikke engang den lovpålagte ansvarsforsikringen.

Det er Cecilie som finner ut av dette mens kjøreturen er i gang, hvorpå hun umiddelbart kontakter «Luksusfellen»-makkeren for å si ifra om at han må komme seg ut av bilen.

- Det er jo skummelt

- Det var ikke noe behagelig, jeg satt jo i en situasjon som ikke er ønskelig å sitte i, forteller Ingolf til Dagbladet når han nå ser seg tilbake.

- Det er jo idioti. Men når du havner i den situasjonen, den knipa som jeg da satt i, du får en helt annen tankegang på alt. Du gir fullstendig faen, rett og slett, og det er jo skummelt, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer