Lily Allen:

- Følte meg verdiløs

Popstjerna åpner seg om rusavhengigheten.

AVHENGIG: Den britiske popstjerna Lily Allen snakker ut om oppveksten og rusavhengigheten i fersk podkast. Her i 2019. Foto: Cyril Pecquenard / Shutterstock / NTB
AVHENGIG: Den britiske popstjerna Lily Allen snakker ut om oppveksten og rusavhengigheten i fersk podkast. Her i 2019. Foto: Cyril Pecquenard / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lykken smiler for den britiske artisten Lily Allen (35) om dagen. Nylig giftet hun seg med «Stranger Things»-skuespilleren David Harbour (45) i Las Vegas.

Livet har imidlertid ikke alltid vært like lett for 35-åringen.

«The Fear»-artisten har nemlig ei fortid med rus og avhengighet. I podkasten The Recovery, gjengitt av E! News, åpner hun seg om oppveksten, samt erfaringene med narkotika og alkohol.

Ifølge stjerna levde mora hennes et utsvevende liv. Faren hadde forlatt dem da Allen var fire.

Følte seg verdiløs

- Det var forskjellige folk som bodde i samme bygg, som på en måte passet på meg. Mora mi kom noen ganger ikke hjem fra jobb, eller var ute på byen, og da tok noen barnevakter over, forteller hun i podkasten.

Da 35-åringen startet på kostskole begynte hun å eksperimentere med alkohol. Beruselsen som fulgte med var hun ikke like begeistret over. All oppmerksomheten hun fikk var derimot mer ønskelig.

- Det var da jeg ble avhengig, fordi jeg la verdien min i den oppmerksomheten jeg fikk fra andre, forteller Allen ærlig.

Videre forteller sangeren at hun følte seg verdiløs selv da artistkarrieren tok av, og hun ble nominert til en Grammy-pris. Rusen ble dermed en utvei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer