Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen» 2018:

Følte seg frosset ut på «Farmen»-innspilling: - Gadd ikke mer

Camilla Cox Barfots reality-gjensyn ble på langt nær slik hun hadde tenkt.

INTRIGER: Eks-«Farmen»-deltakeren Camilla Cox Barfots opplevelse av det såkalte «Torpet», TV 2s siste utvidelse av tv-konseptet, ble visstnok en mindre hyggelig affære. Foto: Alex Iversen / TV 2
INTRIGER: Eks-«Farmen»-deltakeren Camilla Cox Barfots opplevelse av det såkalte «Torpet», TV 2s siste utvidelse av tv-konseptet, ble visstnok en mindre hyggelig affære. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trønderen Camilla Cox Barfot (33) gikk i utgangspunktet inn for å vinne fjorårets «Farmen», men havnet i stedet på en bitter fjerdeplass. Bare et knapt år etterpå var hun tilbake i gårdsrealityuniverset, denne gang blant de tre eks-«Farmen»-deltakerne som utgjorde utgangspunktet for det såkalte «Torpet» (TV 2s nye nettutvidelse av tv-konseptet).

Målet med gjensynet var å sikre en ny plass i den ordinære konkurransen på årets tv-gård. Men dit kom hun aldri.

Parallelt med tv-avskjedene på lineær tv, forsvinner også én «Torpet»-deltaker i uka på TV 2 Sumo. Torsdag glapp nok en «Farmen»-seier for Barfot, to uker etter at hun flyttet inn på bonusgården.

- Drittlei

Det var etter en tvekamp mot «Farmen»-deltakeren Charlie Stuart (32) at tv-exiten var et faktum. Stuart flyttet inn på «Torpet» etter å ha blitt slått ut av den opprinnelige tv»-konkurransen søndag, slik alle utslåtte «Farmen»-deltakere vil få muligheten til framover.

REISTE HJEM: Camilla Cox Barfot fikk to uker på «Torpet» før hun returnerte til virkeligheten. Her med tvekampmotstanderen Charlie Stuart. Foto: Alex Iversen / TV 2
REISTE HJEM: Camilla Cox Barfot fikk to uker på «Torpet» før hun returnerte til virkeligheten. Her med tvekampmotstanderen Charlie Stuart. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Revansjelysten til tross, overfor Dagbladet forteller Barfot at hun var mer enn klar for å komme seg hjem.

- Jeg tapte egentlig konkurransen med vilje, for jeg var drittlei. Oppholdet ble ikke helt slik jeg hadde trodd, forteller hun.

I løpet av den siste «Torpet»-uka - før Charlie Stuart flyttet inn - bodde Barfot med eksdeltakeren Lasse Bergseter (51) og gausdølingen Vidar Johansen (46). Sistnevnte har oppholdt seg på «Torpet» siden han ble slått ut av «Farmen» for halvannen uke siden.

Også den omdiskuterte eksdeltakeren Andreas Nørstrud (34) har vært innom «Torpet», men måtte pakke sakene sine forrige torsdag.

- Ungdomsskolejenter

- Jeg begynte å mistrives i gruppa etter at Andreas dro. Lasse og Vidar ble veldig gode venner, og jeg følte meg holdt utenfor. Det er ikke kult å kjenne på når man bare er tre mennesker på gården, sier hun.

At Barfot etter hvert fikk et noe anstrengt forhold til sine to mannlige meddeltakere, er blitt mer tydelig gjennom de siste episodene av «Torpet». Mandag ble tv-seerne vitne til en svært høylytt krangel mellom Barfot og Johansen, som bunnet i hvem som skulle sendes i tvekamp. Munnhoggeriet resulterte like greit i at begge ba hverandre om «å dra til helvete».

AMPER STEMNING: Camilla Cox Barfot havnet stadig på krigsstien med gutta på «Torpet». Til slutt fikk hun nok. Foto: Alex Iversen / TV 2
AMPER STEMNING: Camilla Cox Barfot havnet stadig på krigsstien med gutta på «Torpet». Til slutt fikk hun nok. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Vidar og Lasse er to godt voksne menn, men oppførte seg, etter min oppfatning, som to ungdomsskolejenter. Greit nok at man skal spille et skittent spill, men det var nedverigende småkommentarer hele tida. Det ble virkelig ikke hyggelig å være der, og jeg følte meg ikke velkommen, sier hun, og fortsetter:

- Jeg skulle gjerne ha oppholdt meg på «Torpet» lenger, men kjente at det ikke var verdt å klamre seg fast til enhver pris. Jeg gadd ikke mer.

- Tok du kontakt med produksjonen om dette?

- Ja, jeg møtte forståelse der, men fikk beskjed om at det ikke var noe de kunne gjøre, sier hun.

Uenig

Vidar Johansen forteller til Dagbladet at han ikke kjenner seg igjen i Barfots påstander.

- Jeg er sterkt uenig i at vi har holdt henne utenfor gruppa. Selv om jeg og Lasse deler mange interesserer som Camilla kanskje ikke har, mener jeg at vi forsøkte å inkludere henne. Vi merket at hun trakk seg tilbake, og forsøkte å spørre hva som galt, men fikk aldri noe godt svar, sier han.

Saken fortsetter under.

KONTROVERSIELL: Andreas Nørstrud blir ofte betegnet som en av tidenes mest omstridte «Farmen»-deltakere. Vi tok en prat med han på «Torpet». Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer

- Kunne du ha gjort noe annerledes, med tanke på å få Camilla til å føle seg inkludert i gruppa?

- Nei, det tror jeg ikke. Jeg og Camilla var kanskje uenige om ting, men jeg har aldri hatt noen intensjon om å være slem mot henne. Det er synd at hun føler det sånn, sier Johansen.

Lasse Bergseter stiller seg bak Johansens uttalelser.

- Dummeste jeg har hørt

- Jeg blir egentlig ganske forbanna av å høre dette, for det er så ekstremt mye som ikke har kommet fram på tv. Dette er klippet i Camillas favør, og jeg blir provosert av at hun velger å spille videre på sympatikortet, sier Bergseter, og tilføyer:

- Å gi oss skylda for at hun hadde det kjipt der inne, er det dummeste jeg har hørt. Jeg spurte henne flere ganger om det var noe galt, men hun svarte alltid nei. At jeg og Vidar har mange like interesser, er ikke noe jeg akkurat kan gjøre noe med. Camilla får seile sin egen sjø, men jeg nekter å bli framstilt som en riksmobber.

TV 2 opplyser at de ikke har noe å tilføye i saken.

Med Barfot ute av «Torpet», består altså gruppa av Vidar Johansen, Lasse Bergseter og Charlie Stuart. Søndag får trioen selskap av nok en utslått «Farmen»-deltaker, før det igjen blir «Torpet»-tvekamp om én uke. Slik vil det fortsette i ukene framover, før én deltaker reiser tilbake til hovedgården i finaleuka.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!