For åtte år siden tjente han millioner på familiens realityserie. Nå jobber Jon Gosselin som deltidskokk på Fridays

- Jeg mistet alt.

NYTT LIV: Den tidligere realityprofilen Jon Gosselin (39) er ferdig med rampelyset. I dag jobber han som DJ og kokk på Fridays. Foto: Webber / Getty Images for Maxim /AFP / NTB Scanpix
NYTT LIV: Den tidligere realityprofilen Jon Gosselin (39) er ferdig med rampelyset. I dag jobber han som DJ og kokk på Fridays. Foto: Webber / Getty Images for Maxim /AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På midten av 2000-tallet ble familien Gosselin kontaktet av et produksjonsselskap som ønsket å følge dem med et kamerateam. Årsak: Herr og fru Gosselin hadde åtte barn - tvillinger og sekslinger.

Realityserien «Jon & Kate Plus 8» gjorde åttebarnsforeldrene til stjerner over natta.

Livsstilskanalen TLC hadde aldri hatt flere tv-seere - på det høyeste satt 9,8 millioner amerikanere benket foran tv-ruta for å følge familiens hverdagssysler.

Bitter skilsmisse

Med suksess følger penger, og skal vi tro amerikanske medier tjente Jon og Kate Gosselin opptil 400 000 kroner per episode. Fordelt på fem sesonger er det ikke vanskelig å regne ut at storfamilien hadde mer enn til salt i maten.

I 2009 ble alt snudd på hodet. I alle fall for Jon Gosselin.

Ekteskapet hadde gått i oppløsning, og far flyttet ut. Etter en bitter og svært offentlig skilsmisse, der partene kranglet høylytt med hverandre gjennom media, forsvant Jon Gosselin ut av realityserien. Programmet ble seinere døpt om til «Kate Plus 8».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer