«For barna er du uerstattelig»

Ari Behns dødsannonse kom torsdag.

DØD: Caroline Vagle, kongehusekspert i Se og Hør, hyller Ari Behn, som gikk bort første juledag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I morgen bisettes Ari Behn fra Oslo domkirke.

Torsdag ble dødsannonsen publisert, hvor det står følgende: Du er høyt elsket av oss alle. For barna er du uerstattelig.

«For barna er du uerstattelig»

Øverst blant de etterlatte står de tre døtrene, deretter ekskona prinsesse Märtha Louise, før foreldrene Marianne Behn og Olav Bjørshol, søsteren Anja Bjørshol og broren Espen Bjørshol med partnere og barn.

Nyheten om Ari Behns bortgang kom første juledag. Behn ble 47 år gammel.

Oslo domkirke

27. desember fikk Dagbladet opplyst at Behns bisettelse vil finne sted i Oslo domkirke fredag 3. januar klokka 13.00.

Fra regjeringen kommer statsminister Erna Solberg, finansminister Siv Jensen, kulturminister Trine Skei Grande, olje- og energiminister Sylvi Listhaug og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad.

- I tillegg til musikalske innslag, salmer og bønn vil det være minneord om Ari Behn som skal leses av familiemedlemmer. Dette er alt vi kommer til å kommunisere om programmet, uttalte familiens talsmann, Geir Håkonsund, til Dagbladet torsdag.

Dagbladet vil ha direktesending fra bisettelsen, gjennom NRK 1, og vil i forkant også ha direktesending utenfor Oslo domkirke.

Trenger du hjelp?

Akutt selvmordsfare: 113

Legevakt: 116117

Kirkens SOS
Telefon: 22 40 00 40 // Nettsted: https://www.kirkens-sos.no/

Mental helse
Telefon: 116 123 // Nettsted: https://www.sidetmedord.no/

Mer informasjon om krisetelefoner og nettsteder finnes på Nasjonalt senter for selvmordsforskning og -forebygging sine informasjonssider: http://nssfinfo.no/

Kongelig oppmøte

I forkant av bisettelsen er det flere som har stilt spørsmål ved hvem fra de ulike kongehusene som vil være til stede under bisettelsen.

I dag har det kommet frem at kronprinsesse Victoria (42) ikke kommer til å være til stede, men at ektemannen prins Daniel (46) drar alene.

Det bekrefter Margreta Thorgren ved det svenske kongehuset til NRK.

Det kommer ikke overraskende på at prins Daniel skal være til stede, da Daniel og kronprinsesse Victoria, ifølge kongehusekspert Jenny Alexandersson i Aftonbladet, var nære venner av Ari Behn og prinsesse Märtha Louise.

- Victoria satte stor pris på Ari Behn. De kom ofte på besøk, og barna deres har hengt mye sammen. Også vår kongefamilie er i sorg, sier kongehuseksperten til NRK.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer