GIFT, MEN IKKE LYKKELIG: Ari Behn er kronisk deprimert, selv om de tre døtrene hjelper på humøret, avslører forfatteren og prinsessegemalen i et nytt intervju. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX .
GIFT, MEN IKKE LYKKELIG: Ari Behn er kronisk deprimert, selv om de tre døtrene hjelper på humøret, avslører forfatteren og prinsessegemalen i et nytt intervju. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX .Vis mer

- Før eller siden blir jeg sparket ut hjemmefra

Ari er ikke lykkelig, ifølge nytt intervju.

||| (Dagbladet): I et intervju med gratismagasinet Massiv, sier Ari Behn (37) at han ikke er lykkelig, og at han kommer til å bli kastet ut hjemmefra, og at han har lagt seg til en vane å drikke gin hver dag fra 13.30-tiden.

Dagbladet har forsøkt å få kontakt med Ari Behn, uten å lykkes.

I Massiv kommer opplysningene i forbindelse med at han forteller om sine mange reiser. Prinsesse Märthas ektemann forteller ifølge magasinet at han mistrives med å oppholde seg lenge på et sted av gangen.

- Før eller siden blir jeg sparket ut hjemmefra. Det er antakeligvis langt verre for de som oppholder seg sammen med meg å ha meg gående hjemme. Jeg planlegger en snarlig reise til Afghanistan, Midtøsten eller Kongo. Vi får se hva det blir til i nærmeste framtid, sier forfatteren.

Kronisk deprimert
På spørsmål om hvordan livet er, sier Behn ifølge magasinet at selv om hans tre døtre hjelper på humøret, er han kronisk deprimert og at det stadig blir verre. På direkte spørsmål om han er lykkelig, svarer trebarnsfaren nei.

- Kona og jentene mine er de fineste i verden, men som ektemann er jeg vanskelig å ha med å gjøre. Dessverre. Jeg er forferdelig dårlig på praktiske ting og det irriterer vettet av alle. Også meg selv, sier Ari Behn.

ELSKER SVIGERMOR: Ari Behn setter svært stor pris på dronning Sonja, forteller han i det nye magasinet. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX .
ELSKER SVIGERMOR: Ari Behn setter svært stor pris på dronning Sonja, forteller han i det nye magasinet. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX . Vis mer

I det åpenhertige intervjuet snakker han også om hvordan han har deltatt i alkohol- og marihuana-orgier i Tanger i Marokko i sine yngre år.

- Hvor mange har du pult og hvor mye dop har du tatt, spør Massivs journalist.

- Jeg er evig takknemlig for at jeg har rukket å ta for meg av meg av det meste, for å si det sånn. Jeg vet hva jeg på ingen måte går glipp av, og det hjelper mer enn godt nok for en gift trebarnsfar, svarer Ari Behn.

- En godlynt og fjern person
Han snakker dessuten utfyllende om venner og uvenner i norsk offentlighet. Forfatteren Tore Renberg skal for eksempel ha blitt en venn etter å ha støttet Behn i feiden med Erlend Loe, skriver Massiv.

Om Aune Sand, som skal ha yppet med Behn på et utested i Oslo i vinter, sier han dette:

- Jeg aner ikke hvem Aune Sand er. Er han klesdesigner for Rosenborg?

HAR TRE DØTRE: - Men som ektemann er jeg vanskelig å ha med å gjøre, sier Ari Behn. Foto: SCANPIX
HAR TRE DØTRE: - Men som ektemann er jeg vanskelig å ha med å gjøre, sier Ari Behn. Foto: SCANPIX Vis mer

- Hvis du mener den barbeinte vikingen som trener i lang underbukse og er bror til kunstmaler og brobygger Vebjørn, er det en godlynt og fjern person som ikke gjør en katt fortred.

Dagbladet har i dag rettet forspørsler til Ari Behn og Prinsesse Märtha Louise om å kommentere intervjuet, men har foreløpig ikke mottatt svar.

SNAKKER UT: I magasinet Massiv.
SNAKKER UT: I magasinet Massiv. Vis mer