Kurt Nilsen:

- For en vill reise

Feirer jubileum i dag.

VANT: I dag er det 20 år siden Kurt Nilsen stakk av med seieren i «Idol». Foto: Terje Bendiksby / NTB
VANT: I dag er det 20 år siden Kurt Nilsen stakk av med seieren i «Idol». Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag markeres det 20 år siden Kurt Nilsen (44) vant sangkonkurransen «Idol».

Den 23. mai 2003 fikk nemlig bergenseren en pangstart på karrieren, og den norske seieren gjorde at han også fikk konkurrert i programmet «World Idol» året etter.

Der stakk han nok en gang av med seieren.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 17.10.2012 GIKK TIL TOPPS: «Idol»-seieren i 2003 ble begynnelsen på en stor musikkarriere for bergenseren Kurt Nilsen. Video: TV 2 Vis mer

I forbindelse med 20-årsdagen har Nilsen publisert et bilde fra «Idol»-dagene på Instagram, hvor han reflekterer over hvor mye seieren gjorde for karrieren hans.

«I dag er det 20 år siden det sa pang og hele min verden ble snudd på hodet. En tid jeg aldri vil glemme. Helt vilt at jeg har den samme jobben i dag. Artist, sanger og scenemann. For en vill reise! I dag feires det med noe godt og litt øving til kommende turné i sommer, som blir en stor glede for meg» , skriver Nilsen under bildet, og spør spøkefullt om han skal få tilbake sveisen fra 2003.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer