KJENDISER FOR HAITI: Over femti anerkjente artister stiller opp på støtearrangementet for Haiti i kveld. Foto: STELLA PICTURES/ SCANPIX
KJENDISER FOR HAITI: Over femti anerkjente artister stiller opp på støtearrangementet for Haiti i kveld. Foto: STELLA PICTURES/ SCANPIXVis mer

For et stjernelag!

George Clooneys Haiti-galla sendes direkte på norske kanaler i kveld.

||| Skuespiller George Clooney har brukt den siste uka på å mobilisere noen av de største navnene innen musikk og film til en støttekonsert til inntekt for jordskjelvofrene på Haiti.

Både MTV, TVNorge, Fem sender konserten direkte fra klokka to i natt, mens TV3 sender den i reprise i morgen. I tillegg sendes den i reprise på MTV både lørdag og søndag.

Se hele oversikten i faktaboksene på høyre side av artikkelen.

Samlet telefonnumreTidligere denne uka gikk Clooney rundt på den røde løperen under Golden Globe-utdelingen og samlet inn telefonnumre, og det er litt av et stjernelag han har klart å tromme sammen.

Støttekonserten «Hope for Haiti» sendes direkte over hele verden, fra New York, Los Angeles, London og Haiti, og blant artistene som skal opptre er Madonna, Justin Timberlake, Alicia Keys, Beyonce Knowles, Bruce Springsteen, Bono, JC og Rihanna.

I tillegg stiller tidligere president Bill Clinton, Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio, Clint Eastwood og Julia Roberts, for å nevne noen.

Krafttak- Det viktigste nå er å få oppmerksomhet rundt det som skjer på Haiti. Alle de hundretusenvis av ofrene trenger den oppmerksomheten, og vi synes dette var et godt initiativ fra eliten i Hollywood, sier programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge til Dagbladet.

Seerne vil kunne donere penger via telefon eller arrangementets nettsider.

George Clooney vil selv lede programmet fra New York, mens Musiker Wyclef Jean, som selv er født og oppvokst på Haiti, vil lede sendingene fra Los Angeles. CNNs Anderson Cooper vil rapportere fra Haiti underveis.