Alec Baldwin:

For ti år siden kalte han sin 11 år gamle datter «en frekk, tankeløs gris» over telefonen. Nå snakker han ut om skandalen

- Jeg får det slengt i ansiktet hver dag, sier han. 

MØRK FORTID: Skuespiller Alec Baldwin og dattera Ireland har ikke alltid hatt et like godt forhold som de har i dag. Her avbildet i 2015. Foto:  REUTERS / NTB scanpix
MØRK FORTID: Skuespiller Alec Baldwin og dattera Ireland har ikke alltid hatt et like godt forhold som de har i dag. Her avbildet i 2015. Foto:  REUTERS / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): På under fire år har skuespiller Alec Baldwin (59) blitt far til tre, dattera Carmen (3) og sønnene Rafael (1) og Leonardo (sju mnd.).

Men selv om Baldwin i dag stadig blir omtalt som en familiekjær kar med sine tre smårollinger og kona Hilaria (33), har det ikke alltid vært slik.

I 2007 skapte han overskrifter av et helt annet slag, da en talemelding som ble lagt igjen til hans den gang 11 år gamle datter, Ireland (21), ble sluppet på nett.

Han skjelte ut dattera fordi hun ikke hadde dukket opp på en avtale med ham, og kalte henne blant annet for «en frekk, tankeløs gris» i den lange, rasende beskjeden.

- Såret henne permanent

Under et intervju med programmet «Good Morning America», åpner han seg nå om skandalen, og sier at han fremdeles i dag blir kritisert for det som skjedde.

– Jeg får det slengt i ansiktet hver dag. Det finnes mennesker som dømmer meg eller angriper meg, og som bruker det som skjedde som en konstant spydspiss, sier Baldwin i intervjuet.

«30 Rock»-stjerna valgte å gi en offentlig unnskyldning til dattera kort tid etter hendelsen, ifølge ABC News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer