Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Forbrukertilsynet vil følge med på Märtha og sjamanen

- Problematisk om man lover mer enn det man kan holde.

I NORGE: Prinsesse Märtha Louises nye kjæreste, Durek Verrett, er i Norge for første gang etter at de avslørte kjærestenyheten. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag ettermiddag landet prinsesse Märtha Louises (47) nye kjæreste, den selverklærte «sjamanen», Durek Verrett (44) på Gardermoen i Oslo. 44-åringen tok seg blant annet god tid til pressen og fikk også en varm velkomst av prinsessa utenfor ankomsthallen.

Verrett var svært hemmelighetsfull om oppholdet i Norge, men avslørte overfor den oppmøtte pressen at han skal feire 17. mai sammen med prinsessa. Han er også kommet til Norge for å holde foredrag med fokus på selvrealisering sammen med Märtha, et foredrag de skal holde både i Norge og Danmark seinere denne måneden.

Billettene er satt til mellom 595 og 1030 kroner.

Tirsdag skriver NRK at Forbrukertilsynet nå vil følge med på paret, og ikke minst hva som blir sagt og hvordan foredraget blir markedsført.

- Ja. Vi vil måtte følge med på alt av markedsføring som er rettet mot forbrukere. Det er i kjernen av det tilsynet vi gjør med alternativ behandling, så det vil vi måtte gjøre, sier avdelingsdirektør Tonje Hovde Skjelbostad i Forbrukertilsynet til statskanalen.

I 2018 ble Durek intervjuet i forbindelse med dokumentarserien «A users guide to cheating death». På spørsmål fra programleder og jusprofessor Timothy Caufield om hva han mener om å bruke alternativ medisin for å helbrede alvorlig sykdom, svarer Durek følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer