Anne Brith Davidsen:

Forbrukertilsynet vurderer klage på influenserkurs

Flere deltakere har uttrykt sterk misnøye og konflikt etter å ha deltatt på influenserens kurs. Nå ser Forbrukertilsynet på saken.

- UFIN: Tidligere toppblogger Anne Brith Davidsen er i hardt vær etter at flere deltakere på hennes «influencerkurs» føler seg lurt. Dette er saken. Reporter: Emilie Rydning / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag skrev Dagbladet om sju kursdeltakere som er svært misfornøyde etter å ha betalt flere tusen kroner for å delta i Anne Brith Davidsens (44) såkalte «Influencer Program».

Deltakerne hevder de har fått dårlig og lite oppfølging, ubehagelige telefonsamtaler, villedende markedsføring og løftebrudd.

Én av dem har så langt sendt inn klage til Forbrukertilsynet. Klagen er datert 27. januar - før Dagbladet og andre medier omtalte konfliktene innad i kurset.

Ingen kommentar

I klagen beskriver hun at hun følte seg presset til å betale 14 500 kroner for kurset, og at det ikke ble sendt noe angrerettsskjema da hun signerte kontrakt, i tillegg til det som framkommer i Dagbladets sak.

Dagbladet er kjent med at kursdeltaker Mette Ask (39) og én annen deltaker, som ønsker å være anonym, kommer til å sende inn en klage på kurset i løpet av kort tid.

Innholdet i denne saken er presentert overfor både Davidsen og hennes advokat Tony Vangen.

- Jeg har ingen kommentarer på nåværende tidspunkt, da jeg ikke er kjent med klagen som opplyses å være sendt til Forbrukertilsynet, skriver Vangen i en mail til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer