Ivanka Trump:

«Forduftet»: - Som å leve i en gullfiskbolle

Flere medlemmer av Trump-familien har trukket seg kraftig tilbake.

STILLE: Ivanka Trump har ikke vært å se i sosiale medier på åtte måneder. Foto: Kevin Dietsch / UPI / Shutterstock / NTB
STILLE: Ivanka Trump har ikke vært å se i sosiale medier på åtte måneder. Foto: Kevin Dietsch / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

5. mai 2021. Dagen markerer forrige gang den tidligere presidentdattera Ivanka Trump (40) var å se på sosiale medier. Etter det har hun i stor grad forduftet, og mange undrer seg nok over hvor hun har blitt av.

40-åringens siste innlegg på både Twitter og Instagram ble delt i forbindelse med at hun fikk sin andre dose med coronavaksine.

Det samme gjelder flere andre medlemmer av Trump-familien, som det siste året har holdt en svært lav profil. Unntaket er familiens overhode, tidligere president Donald Trump (75), som fremdeles uttaler seg om både det ene og det andre.

- En gullfiskbolle

Skal vi tro USA-ekspert og forsker ved Norwegian Research Centre (Norce), Hilmar Mjelde, har det sin forklaring:

- Det vanlige er at hele presidentfamilien tar en «timeout» etter et presidentskap - som jo kan sammenliknes med å leve i en gullfiskbolle i fire år. Det er altoppslukende for hele familien å ha en far eller mann som er president. Det uvanlige er det at Donald Trump nekter å tre av den politiske scenen, forklarer han.

Både Ivanka og ektemannen Jared Kushner (40) har holdt en lav profil i flere måneder. Begge jobbet for Donald Trump gjennom presidentperioden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer