O.J. Simpson:

«Forduftet» for to år siden: Snakker om livet etter fengsel

- Temaet, det øyeblikket, er et tema jeg aldri igjen vil gå tilbake til.

NY TILVÆRELSE: Det er lite som minner om innsida av en fengselscelle der O.J. Simpson nå har bosatt seg. Her avbildet 3. juni. Foto: NTB Scanpix
NY TILVÆRELSE: Det er lite som minner om innsida av en fengselscelle der O.J. Simpson nå har bosatt seg. Her avbildet 3. juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da O.J. Simpson (71) ble prøveløslatt 1. oktober 2017, var det et blitzregn uten like som møtte ham utenfor rettslokalene i Nevada. Et enormt presseoppbud med samme mål for øye: å få det første intervjuet med Simpson som fri mann.

Det lyktes ingen med.

Simpson forlot Lovelock-fengselet i all hemmelighet. Så gikk han i dekning. Siden den oktobernatta har observasjonene av ham vært særdeles få, og det eksisterer tilnærmet ingen nye bilder av ham.

Luksusbolig

Simpson har tidligere forklart at han fikk flere tilbud om å stille opp i intervjuer i løpet av sin tid i fengselet, men at han valgte å takke nei til dette. I forbindelse med løslatelsen uttalte den tidligere fotballstjerna og skuespilleren at han heller ikke da «hadde interesse av å involveres med pressen».

I fjor ga Simpson derimot noen korte uttalelser til The Buffalo News, et intervju som ble gitt under den forutsetning at man kun skulle snakke om hans tidligere fotballkarriere. I et eksklusivt intervju med nyhetsbyrået AP forteller Simpson imidlertid nå om sin tilværelse etter fengsel.

- Livet er fint, sier Simpson, som legger til at han er lykkelig og frisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer