Anders Holch Povlsen:

Foreldre igjen etter tragedien

Ekteparet mistet tre av fire barn under terrorangrepet i Sri Lanka. Nå har de fått en sønn.

FORELDRE IGJEN: Anne og Anders Holch Povlsen har fått en sønn. Foto: Jonas Olufson/Ritzau/NTB
FORELDRE IGJEN: Anne og Anders Holch Povlsen har fått en sønn. Foto: Jonas Olufson/Ritzau/NTB Vis mer
Publisert

Anders Holch Povlsen, daglig leder i klesgiganten Bestseller, opplevde sammen med kona Anne Holch Povlsen marerittet i påsken 2019.

Seks eksplosjoner på Sri Lanka, tre rettet mot kirker og tre mot luksushoteller, utgjorde et av de mest grusomme terrorangrepet noensinne.

Én av eksplosjonene rammet altså hotellet som den rike, danske familien bodde på. Tre av deres barn, Alma, Agnes og Alfred, omkom i terrorangrepet som tok livet av 321 mennesker. Bare ekteparet og datteren Astrid overlevde.

I mars i fjor kom gladnyheten om at Holch Povlsen hadde fått tvillinger.

Nå smiler lykken igjen, og familien har fått et nytt tilskudd i form at en liten gutt.

- Jeg kan bekrefte at Anne og Anders har vært under lykkelige omstendigheter, og onsdag 29. september ble de foreldre til en velskapt sønn. Familien ønsker sin lille sønn hjertelig velkommen og er umåtelig takknemlige for at han har kommet til verden, sier Anders Holch Povlsens privatsekretær Sanne Møller til danske BT.

TERROR: Den danske klesmilliardæren Anders Holch Povlsen og kona mistet tre av sine fire barn i angrepene. Det bekreftet kommunikasjonssjef i Povlsens klesfirma, Bestseller. Video: CNN / NTB Scanpix. Klipp: Malene Storrusten / Dagbladet Vis mer

Anders Holch Povlsen er ifølge magasinet Forbes Danmarks rikeste mann og god for rundt 40 milliarder kroner.

I slutten av 20-åra overtok han foreldrenes livsverk, klesimperiet Bestseller, som blant andre inkluderer merkene Vero Moda og Jack & Jones.

Holch Povlsen blir beskrevet som mediesky, og har gjennom hele barnas liv holdt dem unna rampelyset. Familien var på påskeferie da terroren rammet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer