Ivanka Trump og Chelsea Clinton:

Foreldrene deres kjempet om å styre supermakten. På privaten var barna perlevenner

Ivanka Trump har ingen planer om å kutte Hillary Clintons datter ut av livet. 

PÅ RØD LØPER: Ivanka Trump, Keri Russell og Chelsea Clinton stilte på rød løper i 2014 sammen i forbindelse med Glamour sin Woman of the Year-prisutdeling. Foto: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Ivanka Trump, Keri Russell og Chelsea Clinton stilte på rød løper i 2014 sammen i forbindelse med Glamour sin Woman of the Year-prisutdeling. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den 8. november ble det klart at Donald Trump hadde vunnet valget. Etter flere måneder med hard og aktiv valgkamp fra både han og Hillary Clintons side, var det Trump som til slutt sto igjen som seiersherre.

Fredag ble han offisielt innsatt som landets 45. president, og både han og familien har denne helgen feiret den store begivenheten.

Til stede på innsettelsen og ballet etterpå var eldstedattera hans Ivanka Trump (35). På tross av at hun har støttet faren sin jevnt og trutt gjennom hele den politiske drakampen han hadde mot Clinton, har hun beholdt et litt spesielt vennskap.

Gode venner

Ivanka er nemlig god venn med Clinton-parets datter Chelsea (36). Det har derimot ikke vært enkelt for de to å holde sammen gjennom valgkampen, der foreldrene deres i flere tilfeller har gjort «alt» for å sverte hverandre.

Den 35 år gamle Trump-dattera kan likevel nå fortelle at de har forsøkt etter beste evne å holde kontakten. Det er i et intervju med programmet «20/20» at 35-åringen nå forteller om det litt usedvanlige vennskapet.

- Hun og jeg har vært venner lenge før valgkampen begynte, og hun vil selvfølgelig være vennen min etterpå, sier hun i programmet og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer