Britney Spears:

Foreldrene i munnhoggeri

Popstjernas foreldre er svært uenige om datteras vergemål.

UENIGE: Britney Spears' foreldre, Jamie og Lynne Spears, er svært uenige om datteras vergemål. Nå krangler de i retten. Foto: Matt Baron / REX / NTB
UENIGE: Britney Spears' foreldre, Jamie og Lynne Spears, er svært uenige om datteras vergemål. Nå krangler de i retten. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert

Popstjerna Britney Spears' (39) mye omtalte vergemål har trolig ikke gått noen hus forbi. Gjennom deler av 2020 har nemlig hennes vergemål vært i fokus, med flere runder i retten.

I flere år er det nemlig faren, Jamie Spears (68), som har hatt fullmakt over datteras eiendeler. Nå skriver People at også mora, Lynne Spears (65), har kastet seg inn i debatten - og dermed har det oppstått full krangel mellom eksparet.

I nye rettsdokumenter, som People har fått innsyn i, kommer det nemlig fram at Jamie hevder at ekskona har utnyttet dattera.

«Utnyttet datteras smerte»

Det er advokatfirmaet Holland & Knight, som representerer Britneys far, som leverer inn dokumenter der de ber retten om å overstyre moras krav om å stoppe utbetalingene til firmaet.

Forrige uke ba hun nemlig retten om å tilbakebetale avgifter knyttet til «mediesaker».

«Mens vergen og hans rådgivere har vært veldig forsiktige, begrensede og gjennomtenkte i håndteringen av media (lang fra en 'nasjonal mediaturné), er Lynne Spears den som har unyttet datteras smerte og traumer for personlig profitt, ved å publisere en bok om formynderen», heter det i dokumentet, som refererer til Lynnes bok fra 2008, «Through the Storm».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer