TV 2-Dorthe om «Skal vi danse»:

- Forferdelig og helt jævlig

TV-dronninga avslører én ting hun helst skulle vært foruten.

PÅ PLASS: Dorthe Skappel og influenser Sophie Elise Steen Isachsen er i full gang med innspillinga av «Farmen kjendis» i Aremark. Foto: Espen Solli / TV 2
PÅ PLASS: Dorthe Skappel og influenser Sophie Elise Steen Isachsen er i full gang med innspillinga av «Farmen kjendis» i Aremark. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I forrige uke ble det kjent at TV-profil og programleder Dorthe Skappel (58) er én av deltakerne i den neste utgaven av «Farmen kjendis». Innspillinga er allerede i full gang i Aremark i Østfold.

Dette er andre gang på kort tid at «God kveld Norge»-dronninga er å se i et stort reality-program. I 2018 deltok hun nemlig også i «Skal vi danse», og 58-åringen har ikke akkurat for vane å takke ja til programmer av et sånt kaliber.

- Måtte overtales

- Har du blitt mer åpen for reality, Dorthe?

- Nei, egentlig ikke, sier Skappel da Dagbladet snakket med henne bare dager før avreise til «Farmen kjendis»-gården.

Hun forklarer:

- Når det gjelder «Skal vi danse» måtte jeg overtales noe fryktelig. Det var rett og slett forferdelig og helt jævlig å være med på. Det er noe med det å gå inn i en situasjon der du overhodet ikke har peiling på hva du driver med.

Hun mener det stiller seg ganske annerledes å reise hundre år tilbake i tid - selv om hun reiser bort med elleve andre kjendis-deltakere hun i forkant ikke visste hvem var.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.