Prinsesse Märtha Louise:

- Forfulgt 24 timer i døgnet

I den nye dokumentarserien «Märtha» forteller prinsessa om den turbulente tida da hun fant kjærligheten med Ari Behn.

FORFULGT: I «Märtha» på TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise ut om forholdet til Ari Behn. Hun beskriver den første tida som «ganske spesiell», og forteller at de ble forfulgt 24 timer i døgnet. Programmet har premiere på TV 2 7. april. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

7. april har dokumentarserien «Märtha» premiere på TV 2. I serien får tv-seerne innblikk i prinsesse Märtha Louises (49) hverdagsliv - med alt det innebærer av jobb, privatliv og en tilværelse i offentlighetens søkelys.

I seriens første episode forteller prinsessa åpenhjertig om den første tida med eksmannen Ari Behn. De fikk de tre døtrene Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (12) sammen - før de skilte lag sommeren 2016.

Da prinsesse Märtha Louise fant kjærligheten med den kontroversielle og fargerike forfatteren i 2001 havnet de raskt på «alles» lepper, og et enormt medietrykk fulgte.

49-åringen har hele livet gått sin egen vei og fulgt sitt eget hjerte - også når det gjelder valg av kjærester.

- Jeg tror de fleste har en oppfatning av meg. At de føler at de kjenner meg litt. Og det er vel kanskje derfor det blir mye når jeg tar andre valg enn de som er forventet, sier Märtha Louise i episoden.

- Helt galskap

Behns inntreden i den norske kongefamilien gikk langt fra stille for seg. Dagbladet kunne på spalteplass 8. mars 2001 avsløre at prinsessa hadde funnet tonen med forfatteren Ari Behn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer