Jennifer Aniston:

«Forfulgt» av Rachel: - Fikk panikk

Ikke alt var fryd og gammen for skuespilleren etter «Friends»-suksessen.

POPULÆR: Jennifer Aniston ble for alvor en av Hollywoods største stjerner etter at hun spilte rollen som Rachel Green i «Friends». Foto: NTB scanpix
POPULÆR: Jennifer Aniston ble for alvor en av Hollywoods største stjerner etter at hun spilte rollen som Rachel Green i «Friends». Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er få som kan smykke seg med et like stort stjernestempel som Jennifer Aniston (51) fikk etter at tv-serien «Friends» begynte å rulle på skjermene i 1994.

Siden den gang har 51-åringen vært å se på forsida av en rekke magasiner, blitt kåret til verdens vakreste kvinne og vunnet flere priser - blant annet en Golden Globe for den ovennevnte rollen i komiserien.

Likevel er det en bakside ved å slå gjennom på måten Aniston gjorde, da hun enda den dag i dag huskes som Rachel Green, og sammenliknes med karakteren som naturligvis bare er en karakter, og ikke speiler 51-åringens virkelige person.

Ble utmattende

Da er det heller ikke så rart at karakteren til tider har gått skuespilleren på nervene. Da The Hollywood Reporter nylig samlet seks innflytelsesrike kvinnelige skuespillere kunne Aniston nemlig røpe at hun ikke er like stor fan av karakteren som alle andre.

I en lengre samtale som foregikk mellom nevnte Aniston og fem andre - Reese Witherspoon (44), Zendaya Coleman (23), Rose Byrne (40), Janelle Monáe (34) og Helena Bonham Carter (54), snakket de om alt fra den pågående coronapandemien til sine opplevelser i filmbransjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer