Megan Fox og Machine Gun Kelly:

- Forholdet er intenst

Stjerneparet Megan Fox og Machine Gun Kelly røper detaljer om forholdet.

ÆRLIG: Megan Fox og Machine Gun Kelly deler ærlige detaljer fra forholdet. Foto: Oconnor-Arroyo / Pa Photos / NTB
ÆRLIG: Megan Fox og Machine Gun Kelly deler ærlige detaljer fra forholdet. Foto: Oconnor-Arroyo / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i fjor sommer at modell og skuespiller Megan Fox (35) bekreftet forholdet til artisten Richard Colson Baker (31), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly.

Ryktene rundt duoen hadde svermet i månedsvis allerede, da det noen måneder tidligere ble kjent at Fox skulle separere seg fra ektemannen Brian Austin Green (48).

Paret hadde vært sammen siden 2004, giftet seg seks år seinere og fikk tre barn i løpet av forholdet.

Det skulle ta fire måneder før Fox og hennes nye flamme viste seg sammen offentlig for første gang. Det var under American Music Awards (AMA) i Los Angeles i november i fjor.

Ikke perfekt

Den siste tida har paret imidlertid vist seg å ikke være så sjenerte som i starten av forholdet. De har vist fram kjærligheten foran «hele» verden, og virker rett og slett å være stormende forelsket.

Men til tross for at stjerneparets forhold virker å være perfekt, har også de sine feider og problemer. Det avslører de i et nylig intervju med britiske GQ Magazine i anledning sitt første magasincover som par:

- Det skal være lett, men også vi går til helvete med hverandre. Det er uten tvil både ekstase og smerte. Jeg vil ikke at folk skal tro at forholdet vårt er perfekt, forteller Machine Gun Kelly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer