Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Carola Häggkvist:

Forholdet er lagt på is

Brudd for Carola Häggkvist og musikeren Jimmy Källqvist.

- PÅ IS: Carola Häggkvist og kjæresten Jimmy Källqvist har vært et par siden 2014. Etter flere turbulente perioder, er forholdet igjen satt på pause. Foto: NTB Scanpix
- PÅ IS: Carola Häggkvist og kjæresten Jimmy Källqvist har vært et par siden 2014. Etter flere turbulente perioder, er forholdet igjen satt på pause. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2014 kunne svenske sangartisten Carola Häggkvist (52) avsløre til den svenske avisa Expressen at hun hadde funnet lykken med en ny mann, musikeren Jimmy Källqvist (49)

Selv om paret siden den gang blant annet har kjøpt bolig sammen, har det flere ganger vært skjær i sjøen.

Nå avslører Carola at de to igjen har lagt forholdet på is.

- Venner

Carola og Källqvist møttes i 2014 og ble raskt et par. For to år siden kjøpte de et hus sammen i Sør-Afrika, og i april i fjor kjøpte de to også sin drømmebolig i Steninge slottsby i Sverige. Likevel besluttet de raskt ikke å flytte inn sammen, ettersom de hadde problemer i forholdet.

Nå avslører den svenske sangstjerna til Expressen at de to igjen har lagt forholdet på is, og at deres framtid som kjærester er usikker.

- I dag har vi en varm vennskapsrelasjon, sier hun til avisa.

SATT UT: Carola Häggkvist gjester Skavlan, og blir satt ut når han spør om frieri. Video: NRK Vis mer

Gifteplaner

Det var i 2014 kunne Carola avsløre til den svenske avisa Expressen at hun hadde funnet lykken med en ny mann.

- En fantastisk, fantastisk mann, fortalte den svenske artisten om sin nye flamme.

Et halvt år seinere ble det kjent at det var artisten Jimmy som hadde kapra hjertet til den folkekjære artisten.

Kort tid etter at forholdet ble kjent, innrømte Carola at hun og Jimmy også hadde begynt å snakke om et framtidig giftermål.

- Jeg ønsker å ha en ring på fingeren den dagen vi flytter sammen. Vi snakker om giftermål, men akkurat nå prøver vi begge å fokusere på karrieren, sa hun til Expressen og la til:

- Vi har en drøm om å gifte oss, men det er litt tidlig. Jeg har det kjempebra nå, så vi tar det helt rolig.

Nå er altså bryllupsplanene lagt på is.

- Akkurat nå ligger det veldig langt borte, faktisk, sier hun til Expressen.

Droppet samboerskap

Det er, som nevnt, ikke første gang paret opplever problemer i forholdet.

BRUDD: Carola Häggkvist møtte sin kjæreste Jimmy Källqvist i 2014. Her ankommer de hånd i hånd på Grammisgalan 2016 i Stockholm. Foto: Calle Andersson / IBL Bildbyrå/ NTB Scanpix
BRUDD: Carola Häggkvist møtte sin kjæreste Jimmy Källqvist i 2014. Her ankommer de hånd i hånd på Grammisgalan 2016 i Stockholm. Foto: Calle Andersson / IBL Bildbyrå/ NTB Scanpix Vis mer

Kort tid etter at de to hadde funnet sin felles drømmebolig i fjor, avslørte Carola i et lengre innlegg på Instagrams historiefunksjon, at kjæresten likevel ikke kom til å flytte inn med henne.

Hun var også usikker på hva framtida deres kom til å bringe.

«Vi kommer ikke til å flytte sammen før vi er forlovet og vil gå hele veien sammen med integritet og respekt for hverandres vurderinger og ulikheter. Uten ring = ingen forpliktelser eller ansvar», er noe av det hun skrev i innlegget den gangen.

FYR OG FLAMME: Midt under en konsert i Sverige, tar stjernas kjole fyr. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media