Oda Rikheim og Anny Isabella Øvrehus:

- Forholdet vårt er profesjonelt

«Baddies» ser ut til å være ved veis ende - for denne gang. Men hva som ligger til grunn vil ingen si.

DÅRLIG STEMNING?: Oda Rikheim og Anny Isabella Øvrehus er begge aktuelle i denne sesongen av «Good luck guys». Foto: Rød Løper.
DÅRLIG STEMNING?: Oda Rikheim og Anny Isabella Øvrehus er begge aktuelle i denne sesongen av «Good luck guys». Foto: Rød Løper. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to gjenværende medlemmene av jentegruppen «Baddies» er begge å se på skjermen for tida i serien «Good luck guys» på Prime Video.

Gruppa pleide å bestå av tre influensere, og medlemmene var originalt Linnea Løtvedt (23), Oda Rikheim (23) og Anny Isabella Øvrehus (23).

FORLOT TRIOEN: Linnea Løtvedt takket for seg i jentegruppen «Baddies» tidligere i år. Foto: Cornelius Poppe / NTB
FORLOT TRIOEN: Linnea Løtvedt takket for seg i jentegruppen «Baddies» tidligere i år. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer

Etter at førstnevnte annonserte at hun forlot gruppa tidligere i år på grunn av dynamikken innad i trioen, har Rikheim og Øvrehus fortsatt i gruppa.

«Baddies» begynte som en trio, men nå har ett av medlemmene forlatt gruppa, og de to som er igjen er klar med ny låt. Video: Rød Løper Vis mer

Men fortsetter de stort lenger?

Dagbladet har møtt de to jentene på pressetreff for lanseringen av sesong to av «Good luck guys» som begge deltar i, i separate par.

KONKURRANSETRYNE: Snorre Klanderud og Anny Isabella Øvrehus kjemper tappert i konkurransen for å vinne goder. Foto: Prime Video.
KONKURRANSETRYNE: Snorre Klanderud og Anny Isabella Øvrehus kjemper tappert i konkurransen for å vinne goder. Foto: Prime Video. Vis mer

Rikheim er paret opp med pokerspiller Niklas Tangen Klein (27), mens Øvrehus danner par med Snorre Klanderud (28).

På pressetreffet hadde Øvrehus dette å si om relasjonen til Rikheim den dag i dag:

- Det er et profesjonelt forhold med Oda, sa Øvrehus.

-Hvorfor det?

- Vi har kanskje vokst litt fra hverandre, og litt ting har skjedd, sier hun, før hun tilføyer:

- Men jeg er fortsatt glad i henne og håper det beste for henne.

BADDIES: Jentegruppa Baddies tar av på TikTok. Jentene holder identiteten sin skjult, men får likevel mye hat på some-appen. Reporter: Thea Hope/Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Rikheim derimot, hadde svært lite å si om forholdet til Øvrehus:

- Det ønsker jeg ikke å kommentere egentlig, lød det fra den unge influenseren.

BLÅTT LAG: Niklas Tangen Klein og Oda Rikheim danner blått lag i årets sesong av «Good luck guys». Foto: Prime Video.
BLÅTT LAG: Niklas Tangen Klein og Oda Rikheim danner blått lag i årets sesong av «Good luck guys». Foto: Prime Video. Vis mer

Det kan altså virke som at den tidligere trioen kan ende opp med å bli tre soloer. I hvert fall hvis man skal tro Øvrehus:

- Altså, «Baddies» har blitt lagt litt på hylla, og det er mange grunner til det som jeg ikke skal gå mer inn på nå, sier hun.

Så det blir ikke flere «Baddies»-låter?

- Ikke med det første, avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer