«The Hills»:

Forholdsbløff, økonomisk katastrofe og mistrivsel i rampelyset: Slik gikk det med «The Hills»-stjernene

Det er ti år siden serien så dagens lys. 

VAR SUPERSTJERNER: Jentene i «The Hills» var i en periode noen av USAs heiteste realitystjerner. Det har gått noen år siden serien gikk av skjermen, og mye har skjedd i jentenes private liv. Fra venstre ser vi Lauren Conrad, alias «L.C». Whitney Port og Audrina Patridge. Foto: AP Photo/Matt Sayles, NTB scanpix
VAR SUPERSTJERNER: Jentene i «The Hills» var i en periode noen av USAs heiteste realitystjerner. Det har gått noen år siden serien gikk av skjermen, og mye har skjedd i jentenes private liv. Fra venstre ser vi Lauren Conrad, alias «L.C». Whitney Port og Audrina Patridge. Foto: AP Photo/Matt Sayles, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For ti år siden, i 2006, rullet første episode av den populære MTV-serien «The Hills» over skjermen i USA. Den kom fort hit til lands, der den ble vist på musikkvideokanalens norske utgave.

Serien var en videreføring av serier som «Laguna Beach», og fulgte tenåringsjenter i Los Angeles som prøvde å finne ut av livets store og små spørsmål.

Vi ble kjent med Lauren Conrad, Heidi Montag, Audrina Patridge og Whitney Port, som alle med forskjellige livsløp ga oss innsikt om hvordan det var å være ungdom i 2006. Serien fikk imidlertid flere ganger kritikk for å ikke avsløre om gjengen spilte etter manus eller om den var dokumentarisk.

«The Hills» fikk totalt seks sesonger, og har fokusert på nærmere 15 hovedpersoner gjennom dem. Drama, festing, plastisk kirurgi og guttetrøbbel var bare noe av det den bød på.

Slik gikk det med stjernene fra skandaleserien.

Ble suksessforfatter og avslørte forholdsbløff

30 år gamle Lauren Conrad var kanskje tv-seriens aller største stjerne. Det var hun kamerateamet fokuserte på, og seriens utfoldet seg ofte spesifikt rundt hennes liv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer