Triana Iglesias:

Forklarer babynavnet

For «Paradise Hotel»-programlederen er det den lille dattera Uma Aliénor som betyr aller mest om dagen.

SMÅBARNSMOR: Triana Iglesias fikk en datter på nyttårsaften, som hun nå har tatt med til Mexico. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SMÅBARNSMOR: Triana Iglesias fikk en datter på nyttårsaften, som hun nå har tatt med til Mexico. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På nyttårsaften i fjor ble «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (39) og forloveden Mikael Gabriel foreldre til sitt første barn. Da så dattera Uma Aliénor dagens lys.

Det var lenge usikkert hva som ville skje med årets sesong av «Paradise Hotel», ettersom Iglesias nettopp hadde født da innspillingen tradisjonelt skulle ha startet på nyåret.

I år ble innspillingsstart flyttet et par måneder, og i disse dager er den rutinerte programlederen på plass i Mexico der det spilles inn nok en sesong av skandalerealityen - med datteren Uma med i reisefølget.

I Nettavisen-podkasten «Schendis» forteller 39-åringen mer om mammalivet, og ikke minst forklarer hun bakgrunnen for det noe utradisjonelle navnevalget.

Hinduismen

- Uma betyr veldig mye, det er et navn som har veldig mange betydninger. Noen av betydningene er lys, «light in the dark», sier Iglesias og forklarer at Uma også er navnet på moren til guden Ganesha i hinduismen.

- Vi liker det navnet og er fornøyd med det, legger hun til.

«Paradise Hotel»-programlederen får også spørsmål om det er annerledes å spille inn realityprogrammet med en baby på slep. 39-åringen har hele tretten sesonger med seerfavoritten bak seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer