Ane Dahl Torp fra «Heimebane» på Gullruten:

Forklarer det elleville seierskysset

Salen jublet da seierskysset var et faktum.

- EN SPØK: Da Ane Dahl Torp sikret seg tittelen som årets beste kvinnelige skuespiller, feiret hun med å kysse avtroppende «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg. Foto: Espen Solli / Reporter: Ingrid Cogorno / Video: Linn-Christin Marthinussen / Klipp: Ørjan Ryland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Gullruten har samlet alt som kan krype og gå av norske kjendiser til Grieghallen i Bergen, og lørdag kveld feiret de alle hverandre.

Det var duket for jubel i salen da Ane Dahl Torp (42) stakk av med prisen for beste kvinnelige skuespiller, for sin rolle som Helena Mikkelsen i NRK-suksessen «Heimebane».

Da Dahl Torp troppet opp på scenen for å motta prisen, holdt hun ikke bare en tale. Hun valgte også å kysse avtroppende «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg (44) på munnen.

Sjarmen med live

«Heimebane» har vært en av de store favorittene fra året som har gått. Årets beste skuespillere, ifølge Gullruten-juryen, medvirker i den spennende fotballserien. Axel Bøyum (23) ble nemlig få minutter før Dahl Torp kåret til den beste mannlige skuespilleren i år.

Mens han valgte en mer nøktern måte å ta til scenen på, kan Dahl Torp fortelle til Dagbladet at hun bygget det på en intern vits.

- Det var en gammel vits. På Senkveld for mange år siden hadde han sånn Harald gjør ting han ikke kan, og da skulle han ha sånn filmkyss. Og da kysset vi. Og så sa han: Henne har jeg klina med. Så det var en vits.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer