Gwyneth Paltrow:

Forklarer endelig dette

Gwyneth Paltrow og Brad Pitt var et av Hollywoods største it-par på 90-tallet.

EKSKJÆRESTER: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt på premieren av «The Devil's Own» i 1997. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
EKSKJÆRESTER: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt på premieren av «The Devil's Own» i 1997. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På 90-tallet var skuespillerne Brad Pitt (57) og Gwyneth Paltrow (48) blant Hollywoods største «it»-par. Paret fant kjærligheten i 1994, før de gikk hver til sitt tre år seinere.

Mens de to ikoniske 90-talls stjernene var kjærester var de slett ikke redde for å dele både matchende antrekk og sveis på den røde løperen. Det gjorde de blant annet da de dukket opp sammen under premieren av «The Devil's Own» i 1997.

At Brad Pitt tilsynelatende har en tendens til å virkelig matche - eller også ligne - kjærestene sine, er for øvrig et godt dokumentert fenomen på internett, noe blant annet Cosmopolitan har påpekt.

Nå avslører Paltrow endelig hvordan det minneverdige popkultur-øyeblikket fant sted. Og ifølge henne, selv om det er vanskelig å tro, var det matchende utseendet faktisk ikke planlagt. Det melder E! News.

Ikonisk hårfrisyre

Det var på bildedelingstjenesten Instagram at 48-åringen denne uka tok et tilbakeblikk på sine tidligere frisyrer, i forbindelse med en promotering for hennes eget hårserum.

I videoen sitter superstjerna med assistenten sin, Kevin Keating, i en sofa - hvor sistnevnte drar opp bilder av tre ikoniske hårfrisyrer skuespilleren har hatt opp gjennom åra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer