Gwyneth Paltrow:

Forklarer endelig dette

Gwyneth Paltrow og Brad Pitt var et av Hollywoods største it-par på 90-tallet.

EKSKJÆRESTER: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt på premieren av «The Devil's Own» i 1997. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
EKSKJÆRESTER: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt på premieren av «The Devil's Own» i 1997. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På 90-tallet var skuespillerne Brad Pitt (57) og Gwyneth Paltrow (48) blant Hollywoods største «it»-par. Paret fant kjærligheten i 1994, før de gikk hver til sitt tre år seinere.

Mens de to ikoniske 90-talls stjernene var kjærester var de slett ikke redde for å dele både matchende antrekk og sveis på den røde løperen. Det gjorde de blant annet da de dukket opp sammen under premieren av «The Devil's Own» i 1997.

At Brad Pitt tilsynelatende har en tendens til å virkelig matche - eller også ligne - kjærestene sine, er for øvrig et godt dokumentert fenomen på internett, noe blant annet Cosmopolitan har påpekt.

Nå avslører Paltrow endelig hvordan det minneverdige popkultur-øyeblikket fant sted. Og ifølge henne, selv om det er vanskelig å tro, var det matchende utseendet faktisk ikke planlagt. Det melder E! News.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Ikonisk hårfrisyre

Det var på bildedelingstjenesten Instagram at 48-åringen denne uka tok et tilbakeblikk på sine tidligere frisyrer, i forbindelse med en promotering for hennes eget hårserum.

I videoen sitter superstjerna med assistenten sin, Kevin Keating, i en sofa - hvor sistnevnte drar opp bilder av tre ikoniske hårfrisyrer skuespilleren har hatt opp gjennom åra.

Når bildet av Paltrow og Pitt dras fram spør Keating om eksparet gikk til samme frisør for å farge håret.

- Vi gikk til samme frisør for klippen. Chris McMillan klippet begge to likt, svarer Paltrow, ifølge nettstedet.

Hun legger til at hun elsker stylisten som også har stått for sveisen til både Jennifer Aniston (52) og Selena Gomez (29).

Utover i samtalen får Keating en idé om at det hadde vært gøy å slå på tråden til Paltrows tidligere flamme for å diskutere sveisen, og foreslår det for henne:

- Nei! Hvorfor skal vi ringe han? Ingen spurte meg om å involvere Brad Pitt, svarer hun lattermildt.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Celebre ekskjærester

Pitt er imidlertid ikke den eneste kjendiseksen Paltrow har på blokka. 48-åringen har også vært i et forhold med Ben Affleck (49), som nylig har funnet tilbake til en annen eks - nemlig Jennifer Lopez (52). Paltrow og Affleck datet i knappe tre år.

I 2014 sto «Shakespeare in Love»-stjernen for en av årets mest sjokkerende kjendisnyheter, da det ble kjent at hun og ektemannen gjennom ti år, artisten Chris Martin (44), skulle skilles.

Sammen fikk stjerneduoen de to barna Apple (17) og Moses (15).

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

I 2016 ble skilsmissen sluttført, men det betyr ikke at skuespilleren og «Coldplay»-vokalisten er uvenner av den grunn. De har beholdt en god relasjon og samarbeider tett om de to tenåringsbarna.

Paltrow har til og med reist på familieferie sammen eksen og hans nye kjæreste Dakota Johnson (31), så mye tyder på at det er ikke er noe vondt blod mellom det tidligere ekteparet.

Etter skilsmissen med Martin fant skuespilleren lykken med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (50), og i november 2017 ble det kjent at sistnevnte hadde fridd til Paltrow.

Nesten ett år seinere ble giftermålet bekreftet av skuespilleren selv på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer