Kim Kardashian:

Forklarer Kanyes bisarre utspill

Kim Kardashian, Kanye Wests kone, uttaler seg nå for første gang om den siste ukas hendelser.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uka har kritikken haglet mot rapperen Kanye West (43), mye på grunn av eksplosive tirader på Twitter og et valgkampmøte han hadde i Sør-Carolina søndag.

Der trillet tårene, mens han blant annet snakket åpent om abort.

«Jeg drepte nesten dattera mi», sa han fra scenen, i forbindelse med at abort ble vurdert under kona Kim Kardashians første svangerskap. West har også supplert med en rekke absurde meldinger på Twitter, som ble skrevet og slettet kort tid etterpå.

Kort tid etter publiserte han flere nye meldinger med sjokkerende påstander, blant annet om at han angivelig skal ha hatt lyst til å skille seg fra Kardashian i en lengre periode.

Uttaler seg

Spørsmålene har derfor i ettertid vært mange, både omkring 43-åringens mentale helse og hvorvidt han burde holdt fingrene unna tastaturet - og fått profesjonell hjelp.

Nå har Wests kone, realitydronninga Kim Kardashian, for første gang uttalt seg om den siste ukas hendelser. Det gjør hun på sin egen Instagram, der hun åpent forteller om ektemannens problemer med bipolar lidelse.

- Som mange av dere vet, har Kanye bipolar lidelse. Alle som har dette eller har en kjær person i livet som har dette, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå. Jeg har aldri snakket offentlig om hvordan dette har påvirket oss hjemme, fordi jeg er veldig beskyttende overfor barna våre og Kanyes rett til privatliv når det gjelder helsa hans, åpner hun uttalelsen med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer