Jessica Chastain og Oscar Isaac:

Forklarer merkelig «sniffe»-bilde

Et øyeblikk mellom de to kollegene fra den røde løperen har vakt stor oppsikt.

SNIFF: Det var ikke filmen som havnet i hovedrollen, da skuespillerne Jessica Chastain og Oscar Isaac sto på den røde løperen for å promotere deres nye TV-serie «Scenes from a Marriage». Video: AP / Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Filmfestivalen i Venezia bringer som kjent med seg lange kjoler, stive snipper og en stor dose glamour. Verdens eldste filmfestival ble i år arrangert i begynnelsen av september, og kjendisinteresserte fikk servert flere minneverdige øyeblikk.

Det ble skuespillerkolleger, Jessica Chastain (44) og Oscar Isaac (42), som sto for årets snakkis. De dukket opp på løperen for å promotere sin nye tv-serie, «Scenes from a Marriage», på HBO.

Det var tydelig at de to stjernene hadde god kjemi, da de både klemte og holdt rundt hverandre. På et tidspunkt så det imidlertid ut til at Isaac lente seg inn for en liten sniff av Chastains armhule.

Går viralt

Dette øyeblikket har også fått leve videre på Internett, og klippet av den noe merkelige seansen har gått viralt. Nyhetsbyrået Reuters har lagt det ut på Facebook, og flere bemerker både duoens varme tone, samt Isaacs rare armhule-gest.

Noen mener også at det hele er upassende, med tanke på at de begge er godt gift - på hver sin kant.

Den røde løper-opptredenen har åpenbart ført til en del ubesvarte spørsmål også i underholdningsbransjen, og Today spurte Chastain om hva som egentlig foregikk.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

- La meg bare si, at dette er en 'slow motion'-video, og alle ser supersexy ut i 'slow motion'. Jeg synes det er veldig morsomt, for hvis man ser på det i normal fart så ser man at jeg ser rett fram, og han går inn for å gi meg et lite dytt på albuen samtidig som jeg skal gi ham en klem. Så plutselig havner fjeset hans i armhulen min, sier hun lattermildt i programmet.

- Hva skjedde nå?

Hun forklarer videre at han så fortalte en vits om det som skjedde, og at alle fotografene begynte å le.

- Vi bare «hva skjedde nå»?

Chastain understreker at de begge er lykkelige i sine ekteskap, hun med italienske Gian Luca passi de Preposulo (39) og han med den danske manusforfatteren Elvira Lind (40).

- Vi gikk på høyskole sammen, så vi har vært venner i mer enn halve vårt liv, og vi vet så mye om hverandre, understreker hun.

«Scenes from a Marriage» har premiere 13. september og er en oppdatert versjon av Ingmar Bergmans tv-serie. Dagbladets anmelder trillet en firer på terningen, og understreket at skuespillet er strålende.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer